Ιουλιανά
Clear sky
28°C
 

H Χρυσή Αυγή στο διάστημα

Το δικό της διαστημικό όχημα ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή με σκοπό τον εποικισμό του πλανήτη HD40307, ο οποίος ανακαλύφθηκε πρόσφατα και σύμφωνα με τις έρευνες των επιστημόνων είναι κατοικήσιμος από τους ανθρώπους.

Η παράταξη, με δελτίο τύπου ζητά από τον ελληνικό Λαό αλλά και τον απόδημο Ελληνισμό να στηρίξει ηθικά και οικονομικά την προσπάθεια που καταβάλει, ώστε οι πρώτοι που θα κατοικήσουν στον πλανήτη να είναι Έλληνες. Απώτερος σκοπός, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, είναι: «Η απόκτηση συγκριτικού πλεονεκτήματος σε περίπτωση που άλλα έθνη επιθυμήσουν να έρθουν να εγκατασταθούν στον πλανήτη ΜΑΣ. Αυτοδικαίως θα μπορούμε να τους πούμε πως εμείς, οι Έλληνες, ήρθαμε πρώτοι, δεν σας θέλουμε».

Το αεροσκάφος έχει σχεδιαστεί στη Σιβιτανίδειο Σχολή από την νεολαία του κόμματος και έχουν γίνει ήδη δωρεές από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, την πρωτοβουλία ομογενών «End National Debt» και την ποδοσφαιρική ομάδα Ελλάς Μελβούρνης, καθώς και από επιφανείς προσωπικότητες όπως ο Ιβάν Σαββίδης, Ιωάννης Φουράκης και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν μάλιστα πως η χρηματοδότηση αυτού του διαστημικού αεροσκάφους δεν είναι παρά  η αιχμή του δόρατος ενός συνολικότερου εγχειρήματος με πολλές παράλληλες δράσεις. Ήδη έχουν ξεκινήσει μελέτες για την κατασκευή ελληνικών σημαιών από ελαστικά ανθρακονήματα, ανθεκτικά στις ακραίες συνθήκες του διαστήματος, ενώ συγκροτείται ήδη το συμβούλιο της πρώτης «Επιτροπής Κατοίκων HD40307», η οποία θα λειτουργεί στα πρότυπα της Πολιτείας του Πλάτωνα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.