Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Στρατό από robokids χτίζει η Cosmote με στόχο την επίτευξη καλού σήματος στο κέντρο της Αθήνας

345 συνεχόμενα μερόνυκτα κλεισμένα στα υπόγεια της Cosmote στο Μαρούσι συμπληρώνουν σήμερα τα παιδιά της εκπαιδευτικής ρομποτικής τα οποία στηρίζει η εταιρεία ως στρατηγικός συνεργάτης του ΜΚΟ WRO Hellas.

Τα γνωστά και ως robokids, εργάζονται νυχθημερόν για την επίτευξη του τέλειου σήματος από πλευράς της εταιρείας, με τις πληροφορίες του «Κουλουριού» να κάνουν λόγο για τη δημιουργία ενός τεράστιου ρομπότ-κεραίας, το οποίο θα πολλαπλασιάζει το σήμα, θα προκαλεί παρεμβολές σε αυτό των ανταγωνιστικών εταιρειών και θα αναβαθμίζει αυτόματα τα συμβόλαια των πελατών της Cosmote, αυξάνοντας τα πάγια τέλη.

Τα συγκεκριμένα παιδιά, εκπαιδεύονται από την εταιρεία με στόχο την αξιοποίησή τους σε κάθε πτυχή των τεχνολογικών εξελίξεων, με τις φήμες πως ίσως αποτελέσουν τα πρώτα ανθρώπινα ρούτερ να διαψεύδονται, τουλάχιστον προς το παρόν.

Το «Κουλούρι» προσπάθησε να εισβάλει στο χώρο εργασίας των robokids, ωστόσο τα τελευταία με ειδικές ακτίνες λέιζερ κατάφεραν να μας απομακρύνουν. Η μάχη για την ενημέρωση ωστόσο δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ και θα επανέλθουμε για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.