Αφρικανικά πόνι
Mainly clear
21°C
 

Συνεργασία του Skrillex με τον Σάκη Ρουβά

Εντύπωση προκαλούν έρευνες του πανεπιστημίου Harvard σύμφωνα με τις οποίες, ο αγγλικός bass ήχος έχει ευεργετικές ιδιότητες σε παιδιά βρεφικής ηλικίας.

Σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, ο  ειδικός επιστήμονας Thomas Redford ανακοίνωσε πως έπειτα από 24 χρόνια εντατικών ερευνών και πειραμάτων,  διαπιστώθηκε πως η bass κοινότητα της Μεγάλης Βρετανίας δρούσε πάντοτε ευεργετικά στα βρέφη. Η επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου εξέτασε την ιστορία της bass σκηνής ενδελεχώς, ξεκινώντας απο την ένδοξη drum n' bass και το trip hop των 90s και φτάνοντας μέχρι το garage και το glitch του σήμερα με αποκορύφωμα τον wobble ήχο του dubstep που περιέχει 100% μπάσο. Έπειτα από συνεχή πειράματα αποδείχτηκε πως τα wobbles μεταφέρουν στα αυτιά των βρεφών κυκλικά μια γλυκιά ευφορία που καταλήγει στον εγκέφαλο τους, με αποτέλεσμα ο οργανισμός τους να δουλεύει σωστά. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο δρ. Redford:  "Παρατηρήσαμε πως τα παιδιά των Άγγλων ήταν ήρεμα σε αντίθεση με αυτά των Αμερικανών που είχαν μεγαλώσει ακούγοντας stoner."

Τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών έφτασαν στα αυτιά του πάντοτε καινοτόμου Σάκη Ρουβά. Δεδομένου ότι οι μεγαλύτεροι dubstep παραγωγοί έχουν κληθεί το τελευταίο  διάστημα να κάνουν παραγωγή σε αρκετούς  δίσκους μεγάλων καλλιτεχνών, όπως της Rihanna και του Jay-Z, ο Σάκης δεν θα μπορούσε να μείνει απλός θεατής των εξελίξεων. Έτσι, ο μεγάλος σταρ αποφάσισε να συνεργαστεί  με τον διεθνούς φήμης dj Skrillex για την παραγωγή του νέου του cd.

Στόχος του Σάκη Ρουβά μάλιστα είναι να γυρίσει και ένα νέο διαφημιστικό σποτ για τη ΦΑΓΕ, όπως αυτό που τον έδειχνε να παίζει πιάνο προκειμένου να νανουρίσει το μωράκι του.  Καλά πληροφορημένες πηγές του "Κουλουριού" αναφέρουν πως στο νέο διαφημιστικό, ο τραγουδιστής θα σηκώνει το τηλέφωνο, θα ακούει το ανήσυχο μωρό του και τότε θα αρχίζει να παίζει με το ableton wobbles, ταράζοντας τους πάντες μέχρι να αποκοιμηθεί το αγγελούδι του.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση και όλοι οι φαν του Σάκη Ρουβά περιμένουν με αγωνία το επόμενο βήμα του.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.