Πάει κι αυτό
Clear sky
23°C
 

Ανησυχία για 42χρονο σύζυγο που δεν έχει αεριστεί τις τελευταίες 72 ώρες

Ανησυχία σε βαθμό παράνοιας έχει πιάσει την Ζωή Κ. από τη Νέα Πεντέλη, η οποία δεν έχει ακούσει, ούτε και έχει μυρίσει, αέρια του συζύγου της τα τελευταία τρία εικοσιτετράωρα.

Ο εν λόγω σύζυγος, ο 42χρονος Γιώργος, είναι παντρεμένος τα τελευταία δέκα χρόνια, και ποτέ σε όλο αυτό το διάστημα δεν έχει αφήσει να περάσει πάνω από μισή μέρα που να μην έχει αεριστεί φανερά.

Την πρώτη μέρα, η Ζωή ένιωθε φανταστικά χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το γιατί. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο αισθανόταν σαν να είχε μια άλλη φρεσκάδα η σχέση τους, σαν τα πρώτα δύο χρόνια που ήτανε μαζί. Ήταν στη μέση της νύχτας όταν κατάλαβε το λόγο, που δεν ήταν άλλος από το ότι ο Γιώργος δεν είχε κλάσει ούτε στον καναπέ όταν βλέπανε τηλεόραση, ούτε όσο ουρούσε με την πόρτα ανοιχτή το απόγευμα, ούτε τώρα στο κρεβάτι στον ύπνο του.

Τη δεύτερη μέρα, η 40χρονη Ζωή άρχισε να ανησυχεί για ενδεχόμενες εξωσυζυγικές σχέσεις του άνδρα της, καθώς σε διάφορα διαδικτυακά φόρα είχε διαβάσει πως πολλοί που απατούν αλλάζουν συμπεριφορά.

Μπορεί να αρχίσουν να φορούν άρωμα, μπορεί να ξυρίζονται συχνότερα, αλλά το πιο τρανταχτό σημάδι πως ο άνδρας σας μπορεί να σας απατά, είναι το να αρχίσει να αποφεύγει τροφές που προκαλούν κλανιές ή, ακόμα χειρότερα, να αρχίσει ξαφνικά να κλάνει στην τουαλέτα ή σε άλλα δωμάτια.

Σήμερα το πρωί, η 40χρονη ρώτησε γεμάτη φόβο τον 42χρονο άντρα της αν έχει κάτι να της πει ή αν υπάρχει κάτι που της κρύβει, με τον ίδιο να απαντάει πως δεν έχει τίποτα, όλα καλά, συνοδευόμενα από μια γκριμάτσα απορίας. Πλέον, περισσότερο από τρεις μέρες μετά την τελευταία πορδή του συζύγου της, έχει αρχίσει να φοβάται σοβαρά για την υγεία του, και σκοπεύει να καλέσει ασθενοφόρο αν δεν κλάσει ο άντρας της μέχρι το Σαββατοκύριακο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.