Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Thunderstorm
14°C
 

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη εμφανίζεται χωρίς λόγο στο Spotify 27χρονου

ΑΝΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ – Κάτι περίεργο συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με το Spotify 27χρονου κατοίκου της περιοχής, το οποίο χωρίς προφανή λόγο και σε τυχαίες στιγμές προτείνει τραγούδια της Άλκηστης Πρωτοψάλτη ενώ εκείνος κατά βάση ακούει ελληνική πανκ, underground χιπ χοπ, τζαζ και κλασική μουσική.

«Την περασμένη εβδομάδα πηγαίνοντας στη δουλειά έβαλα να παίζει ραδιόφωνο με βάση το Jazz from Hell του Frank Zappa και τρία τραγούδια μετά έβαλε Το Χειροκρότημα της Πρωτοψάλτη» εξομολογείται εμφανώς απορημένος ο 27χρονος, μιλώντας στο «Κουλούρι».

«Από τότε είναι παντού, ό,τι και να βάλω μετά από λίγο εμφανίζεται τραγούδι της Πρωτοψάλτη, μάλιστα και στη λίστα με τα τραγούδια που άκουσα πιο πολύ μέσα στο 2022 είχε μέσα το Ελεύθερος Ξανά», συμπληρώνει, τονίζοντας πως μπορεί να έχει ακούσει μία ή δύο φορές το συγκεκριμένο τραγούδι μέσα στη χρονιά αλλά σίγουρα όχι τόσο ώστε να είναι τόσο ψηλά στη λίστα.

Με προτροπή μας, ο 27χρονος απευθύνθηκε στη σουηδική πλατφόρμα streaming, που υποσχέθηκε ότι θα διερευνήσει την υπόθεση για πιθανό σφάλμα και αν υπάρχει πρόβλημα θα διορθωθεί. Ωστόσο, δεν έχει ακόμα διευκρινίσει το αν πρόκειται για ένα μεμονωμένο συμβάν ή αν την ίδια εμπειρία έχουν και άλλοι νέοι και νέες, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Από την πλευρά της η κ. Πρωτοψάλτη δεν ήταν δυστυχώς διαθέσιμη για δηλώσεις καθώς βρίσκεται σε περιοδεία με φορτηγό στα Βαλκάνια, ωστόσο σε κάθε περίπτωση το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί την υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.