Καλό χειμώνα
Mostly sunny
28°C
 

Αηδιασμένοι πλούσιοι οι δράστες των επιθέσεων με πέτρες στα αστικά λεωφορεία

Κανονικά θα συνεχιστούν και σήμερα οι λιθοβολισμοί των αστικών λεωφορείων, με την πλειοψηφία αυτών να εκτελείται σε δρομολόγια τα οποία διασχίζουν τη λεωφόρο Συγγρού.

Όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, πίσω από τις προγραμματισμένες αυτές επιθέσεις κρύβονται πλούσιοι συμπολίτες μας, οι οποίοι δηλώνουν αηδιασμένοι από το γεγονός πως τόσοι άνθρωποι στοιβάζονται στα λεωφορεία προκειμένου να μετακινηθούν, επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα για κάποιο ίδιο όχημα.

Έτσι, μετά το δρομολόγιο της γραμμής 136 χθες το βράδυ καθώς και άλλων γραμμών νωρίτερα, οι νέες επιθέσεις με ακριβές πέτρες, αναμένεται να λάβουν χώρα τόσο στο 040, όσο και στο 550, καθ' όλη τη διάρκεια της Τετάρτης. Οι επιβάτες, θα μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη σελίδα του ΟΑΣΑ, όπου και θα αναγράφονται αναλυτικά οι ώρες και τα σημεία των επιθέσεων.

Ακόμη, πηγές του ΟΑΣΑ ανέφεραν πως τα εκδοτήρια των ηλεκτρονικών εισιτηρίων, σύντομα θα εκδίδουν ειδικά, ακριβότερα εισιτήρια για τα συγκεκριμένα δρομολόγια, ενώ η είσοδος σε αυτά τα λεωφορεία θα γίνεται μόνο από την μπροστινή πόρτα, με το κράνος και την πανοπλία να κρίνονται απαραίτητα. Εξάλλου, δεν απέκλειαν και τη ζωντανή μετάδοση των επιθέσεων, καθώς και τον στοιχηματισμό για τον αριθμό των τραυματιών, για ακόμη μεγαλύτερη διασκέδαση του κεφαλαίου.

«Απορούμε πώς επιτρέπουμε σε συναδέλφους, γνωστούς, ακόμα και φίλους, να στοιβάζονται τόσο ταπεινωτικά σε λεωφορεία, λες και πρόκειται για αιχμαλώτους. Οι πέτρες είναι απλά ένα μήνυμα, για να σταματήσουν να είναι τόσο φτωχοί», αναφέρει χαρακτηριστικά η προκήρυξη που γράφτηκε σε μετάξι και μοιράστηκε νωρίς το πρωί στα γραφεία του περιοδικού «Εφοπλιστής».

Μείνετε συντονισμένοι στο «Κουλούρι» για όλες τις λεπτομέρειες.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.