Τζιτζίκια
Sunny
29°C
 

40χρονος ανυπομονεί να μάθει τι θα τον εξοργίσει σήμερα

Μία νέα ημέρα ξημέρωσε και σήμερα για τον 40χρονο Δημήτρη Κ. από τους Αμπελόκηπους, ο οποίος γεμάτος αισιοδοξία αλλά και θαυμασμό για τις εκπλήξεις που φυλάει η ζωή για όλους μας, κάθισε στην κουζίνα να πιει τον καφέ του.

Δεν μπορούσε να σταματήσει να σκέφτεται το θαύμα που προσφέρει η ζωή, που δεν είναι άλλο από το να του δίνει έναν διαφορετικό και απρόσμενο λόγο να εξοργίζεται κάθε μέρα.

Ο 40χρονος, ο οποίος ξεκίνησε να παρατηρεί το φαινόμενο αυτό από τα 37 του, εξοργίστηκε τελευταία φορά με τον πάροχο ίντερνετ του το 2019, με την αδικία στον κόσμο τον Μάιο 2020, με το περιεχόμενο μεσημεριανών εκπομπών το 2018. Τις τελευταίες τρεις ημέρες εξοργίστηκε με τις σταγόνες που μένουν στα τάπερ στο πλυντήριο πιάτων, γιατί πάτησε μια τσίχλα στο δρόμο, γιατί η κοπέλα του άφησε μονό αριθμό φετών ψωμιού του τοστ.

Σίγουρος πως μέχρι να βραδιάσει θα έχει βρεθεί κάτι να τον εξοργίσει, και με την ελπίδα να είναι κάτι αξιόλογο, ξεκίνησε λοιπόν τη μέρα του, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει επίσκεψη στη ΔΟΥ, στην οποία θα πάει με το λεωφορείο.

«Το Κουλούρι» θα σας κρατήσει ενήμερους για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.