Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Thunderstorm
13°C
 

Τη θανάτωση των παιδιών που δεν χειροκροτάνε με αρκετό ενθουσιασμό τα ζώα αποφάσισε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Σάλο και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση για τη θανάτωση ενός χιμπατζή στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για λόγους ασφαλείας, όταν αυτός το έσκασε από το χώρο φύλαξής του.

Οι υπεύθυνοι του πάρκου αναγκάστηκαν να τον σκοτώσουν για την προστασία των επισκεπτών και οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες, όμως φαίνεται πως όχι μόνο δεν μετανιώνουν, αντίθετα, ανακοίνωσαν και έξτρα, ακόμη πιο αυστηρά μέτρα για την ομαλή λειτουργία του χώρου.

Συγκεκριμένα, τόνισαν πως στο εξής, για τη διατήρηση του καλού κλίματος, οι υπεύθυνοι θα προχωράνε στην άμεση θανάτωση όλων των μικρών παιδιών που δεν δείχνουν τον πρέποντα ενθουσιασμό και δεν χειροκροτάνε τα φυλακισμένα ζώα, αφού το να τα θέτουν σε αναισθησία δεν είναι αρκετό, μιας και ο χρόνος για να γίνει η ζημιά στην εικόνα του πάρκου θα είναι αρκετός.

Επίσης, τονίστηκε πως οι γονείς δεν θα εκτελούνται, ώστε να τιμωρούνται και να μετανιώνουν που μεγάλωσαν αναίσθητα παιδιά που δεν εκτιμάνε τίποτα. Προς το παρόν, αναμένονται οι αντιδράσεις, με τα μέτρα να τίθενται σε εφαρμογή άμεσα.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.