Αφρικανικά πόνι
Clear sky
28°C
 

Εγκληματική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2025 θα είναι η Αθήνα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία ύστερα από μία μαφιόζικου τύπου εκτέλεση σε βάρος ενός γνωστού εμπόρου κρεάτων από την περιοχή των Μεγάρων και παράγοντα της περιοχής, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος και απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του, επί της οδού Αγίας Αικατερίνης σε σχεδόν ερημικό σημείο, στην περιοχή της Μάνδρας.

Ωστόσο, η παραπάνω είδηση δεν φέρνει μόνο αρνητικές εξελίξεις για τη χώρα μας, αφού η χθεσινή δολοφονία έδωσε στην Αθήνα τους απαραίτητους πόντους ώστε να κερδίσει τον τίτλο της Εγκληματικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2024.

Η παραπάνω διάκριση, αποδίδεται κάθε χρόνο σε πόλεις που συνδυάζουν μαφιόζικες εκτελέσεις, εγκληματικότητα και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, με την πρωτεύουσα της Ελλάδας να κερδίζει ήδη τους απαιτούμενους πόντους, από τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου του 2024.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του 2025, η Αθήνα θα αποτελέσει μία κοιτίδα εγκληματικότητας, με σημαντικούς μαφιόζους από όλο τον κόσμο να την επισκέπτονται, εκθέσεις και ομιλίες, καθώς και ημέρες ανοιχτών φυλακών.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.