Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Clear sky
19°C
 

36χρονος κουράστηκε ήδη από την διάρκεια του πολέμου, αναζητεί νέα σειρά για να παρακολουθήσει στο Netflix

Απογοητευμένος και κουρασμένος από το μάκρος των πολεμικών συγκρούσεων έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία αισθάνεται πλέον ο Αντώνης Κ. από την Καισαριανή, ο οποίος παρακολουθούσε με ενδιαφέρον και σοκ τις πρώτες ημέρες των γεγονότων.

Πλέον, ο 36χρονος θεωρεί ότι ο πόλεμος τράβηξε πολύ, οι εξελίξεις είναι αργές και η δράση λίγη και ήδη αναζητεί μία νέα σειρά για να παρακολουθήσει στο Netflix, εκτός κι αν συμβεί κάτι εντυπωσιακό τις επόμενες ώρες.

«Δεν λέω, αρχικά ήταν όλα εντυπωσιακά, βόμβες, εκρήξεις διαγγέλματα, διαπραγματεύσεις. Όμως πέρασαν ήδη τόσες μέρες και έκανε κοιλιά ο πόλεμος. Πολλές διαπραγματεύσεις και δηλώσεις και λιγότερες εκρήξεις και μάχες. Δεν είναι έτσι οι πόλεμοι που έβλεπα τόσα χρόνια στην τηλεόραση», σχολίασε ενοχλημένος ο άνδρας, όσο αναζητούσε ποια σειρά θα παρακολουθήσει στην πλατφόρμα.

Ο Αντώνης δεν θέλησε να κάνει κάποια πρόβλεψη για τη συνέχεια, εκφράζοντας απλά την ελπίδα για μία δυνατότερη συνέχεια, διαφορετικά σημείωσε πως ο πόλεμος πρέπει να ολοκληρωθεί και να μην τραβάει άλλο αν δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.