Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Παράνομο να αμφισβητεί κάποιος τις αποφάσεις των δικαστών, αποφάσισαν οι δικαστές

dikΩς παράνομη και αντισυνταγματική ψηφίστηκε σήμερα η αμφισβήτηση και η οποιαδήποτε προσφυγή κατά των αποφάσεων των ελληνικών δικαστηρίων, έπειτα από σχετική απόφαση των Ελλήνων δικαστών.

Το σώμα των δικαστικών της χώρας, κλήθηκε σε σχετική ψηφοφορία, η οποία και επέφερε την ακόλουθη τροποποίηση του συντάγματος. «Αποτελεί πλεονασμό, ίσως να μοιάζει αυτονόητο, όμως κάποιοι εκμεταλλευόντουσαν κάποιες τρύπες στο δικαστικό μας σύστημα και τους νόμους της πατρίδας μας, αμφισβητώντας τις αποφάσεις μας. Ο καθένας ας κάνει τη δουλειά του. Εμείς γι' αυτό πληρωνόμαστε, αν είναι να μην μας αφήνουν να επιτελέσουμε το έργο μας, ας είμαστε διακοσμητικοί», σχολίασε μιλώντας στο «Κουλούρι» έγκριτος Έλληνας δικαστικός για να συνεχίσει:

«Οι αποφάσεις μας είναι δίκαιες και οριστικές. Αν συνεχίσει κάποιος να προσφεύγει εναντίον τους, θα καταστήσουμε την αντίσταση αυτή κακούργημα. Πανεύκολο είναι, σιγά μην αφήσουμε».

Ο δημοσιογράφος του «Κουλουριού» επιχείρησε να ζητήσει διευρινίσεις, όμως σύμφωνα με νόμο που πέρασε χθες το βράδυ, οι διευκρινίσεις είναι πλέον παράνομες.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.