Ιουλιανά
Clear sky
31°C
 

Μόνος σίγουρος τρόπος να ξεχωρίζουν οι ομοφυλόφιλοι είναι το σκουλαρίκι στο δεξί, επιβεβαιώνει η Εκκλησία

Όλο και πιο δύσκολο είναι το να ξεχωρίσει τους ομοφυλόφιλους κανείς στις μέρες μας, σύμφωνα με νέο πόρισμα της ειδικής επιτροπής που συνέστησε η Εκκλησία της Ελλάδας για το θέμα.

Σύμφωνα πάντα με την επιτροπή, παλιότερα ήταν πιο εύκολο να αναγνωρίσεις κάποιον gay, διότι η εμφάνιση είναι το πρώτο πράγμα που τον διαφοροποιούσε. Πιο μοντέρνο ντύσιμο με φτερά, πιο extravagant εμφανίσεις και κραυγές στο δρόμο, πιο έντονα χρώματα, πιο έντονο στυλ γενικά.

Ένα σάλι, ο τόπος που συχνάζει, η παρέα που συναναστρέφεται, η συμπεριφορά, οι κινήσεις, το βάδισμα και η ομιλία παλαιότερα ήταν σίγουρος τρόπος να ξεχωρίσει κανείς κάποιον ομοφυλόφιλο. Σήμερα, αυτό, έχει αλλάξει. Μετά την εποχή του metrosexual, όλα είναι διαφορετικά. Πλέον η προσεγμένη εμφάνιση δεν είναι προνόμιο των gay αλλά αφορά και τους straight άνδρες το ίδιο.

Συμπερασματικά, το πόρισμα καταλήγει στο ότι το μόνο απαράλλακτο χαρακτηριστικό όλων των ομοφυλόφιλων είναι ένα σκουλαρίκι στο δεξί τους αυτί. Η ικανή και αναγκαία συνθήκη αυτή, είναι ο μοναδικός αξιόπιστος τρόπος να μπορούν κληρικοί αλλά και θεοσεβούμενοι απλοί χριστιανοί να ξέρουν «με τι έχουν να κάνουν». Τις ερχόμενες εβδομάδες αναμένεται να μοιραστούν φυλλάδια με τα συμπεράσματα της επιτροπής αλλά και πρακτικές συμβουλές για τον εντοπισμό σκουλαρικιών σε όλες τις ενορίες.

Σε μια προσπάθεια προστασίας του ποιμνίου από τους ομοφυλόφιλους που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, η επιτροπή συνιστά την ύπαρξη «πόρτας» στις εισόδους των εκκλησιών όπου θα σταματούν όσους έχουν σκουλαρίκι στο δεξί αυτί. Το πόρισμα, στις πιθανές μελλοντικές λύσεις, αναφέρει την πιθανή χρησιμοποίηση ομοφυλόφιλων στην «πόρτα» που θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τις «κεραίες» τους για τον εντοπισμό ομοφυλόφιλων που θα προσπαθήσουν να κρύψουν το σκουλαρίκι τους, καθώς συνήθως είναι πιο ευαίσθητες και πιάνουν πιο εύκολα κάποια μηνύματα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.