Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Νέα δεδομένα: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

kke_drugs

UPDATE: Νέα στοιχεία που αλλάζουν άρδην τα δεδομένα για την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στον Περισσό έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες, μετά τις συντονισμένες έρευνες του αρμόδιου ανακριτή Εφετών σε συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική. Όπως μεταδίδουν έγκυρες πηγές του ανακριτικού γραφείου, τα τελευταία στοιχεία δείχνουν πέρα πάσης αμφιβολίας πως πίσω από το κύκλωμα δεν βρίσκεται άλλος από την εκκλησία της Σαϊεντολογίας, η οποία χρησιμοποιεί τα ψυχοτρόπα κυρίως ναρκωτικά ως μέσο για να εισχωρήσει στην ελληνική πολιτική σκηνή και να διαβρώσει από μέσα την ορθόδοξη συνείδηση των Ελλήνων, προετοιμάζοντας το έδαφος για την τελική υποδούλωση της Ελλάδας υπό τον δικτάτορα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, Ζίνου.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, το υπόμνημα του ανακριτή προς τον εισαγγελέα αναμένεται να περιέχει λεπτομερή στοιχεία για όλες τις πτυχές του σχεδίου των Σαϊεντολόγων, από την αρχική εισαγωγή στον κόσμο των ναρκωτικών με λίγο «μαύρο», μέχρι τον εθισμό σε σκληρά, ψυχοτρόπα ναρκωτικά όπως οπιούχα, μεσκαλίνη, αιθέρα και μεθαμφεταμίνη. Όπως όλα δείχνουν, οι πιστοί του Ζίνου έχουν καταφέρει να προωθήσουν ψυχοτρόπα ναρκωτικά στα γραφεία όλων των πολιτικών κομμάτων, με την εξαίρεση την Χρυσής Αυγής καθώς για την περίπτωση της οι ηγέτες των Σαϊεντολόγων σκέφθηκαν πως τα στελέχη της είναι ικανά για τέτοια εγκλήματα που τελικά η έλευση του Ζίνου θα εκληφθεί ως σωτηρία, ακόμη και χωρίς ναρκωτικά.

Σχολιάζοντας το γεγονός, πρόσωπο που γνωρίζει καταστάσεις και θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του ανέφερε πως «η εισχώρηση των ψυχεδελικών ναρκωτικών στα γραφεία και τις ηγεσίες των κομμάτων είναι τόσο μεγάλη που από μια άποψη θα έλεγε κανείς ότι για όσα περνάει τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα, αλλά και ο κόσμος, τελικά ευθύνεται η Σαϊεντολογία».

Η αρχική είδηση:

Ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα μας εξάρθρωσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών. Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, το κύκλωμα δρούσε κυρίως στην περιοχή του Περισσού και ειδικότερα στα γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος, όπου προμήθευε στελέχη, μέλη της νεολαίας και εργάτες με σκληρά, ψυχοτρόπα κυρίως ναρκωτικά.

Τα μέλη της σπείρας ανέρχονται σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών σε πάνω από 80 ενώ η δραστηριότητα τους ήταν πολύ έντονη το τελευταίο διάστημα, ιδαίτερα μετά την αλλαγή ηγεσίας στο ΚΚΕ. «Τον τελευταίο καιρό η κίνηση τριπλασιάστηκε. Στα γραφεία του ΚΚΕ πρέπει να έμπαιναν περίπου 10 κιλά ψυχοτρόπες ουσίες την εβδομάδα, τόσο μεγάλη ήταν η ζήτηση» δηλώνουν χαρακτηριστικά πηγές της ΓΑΔΑ.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν τις συγκεκριμένες ουσίες που ήταν περισσότερο δημοφιλείς μεταξύ των στελεχών του Περισσού. Όπως αναφέρουν τη μεγαλύτερη απήχηση είχε το λεγόμενο «προλεταριάτο», συνδυασμός μεσκαλίνης και αιθέρα ενώ ακολουθούν η «φενάκη της πλουτοκρατίας», είδος οπιούχου και «το μούσι του Μαρξ», συνδυασμός κρακ και μεθαμφεταμίνης.

Το επίσημο γραφείο Τύπου του ΚΚΕ αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, καταδικάζοντας κάθε υπόνοια για ανάμειξη του κόμματος του Λαού ως κατευθυνόμενη από το Κεφάλαιο. Το «Κουλούρι» προσπάθησε επίσης να επικοινωνήσει προσωπικά με το νέο γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, όμως κάτι τέτοιο στάθηκε αδύνατο καθώς όπως ανέφερε στενός του συνεργάτης ο κ. Κουτσούμπας τις τελευταίες 6 ώρες νομίζει πως είναι ποτήρι γεμάτο με χυμό πορτοκάλι και στέκεται ακίνητος ώστε να μη χυθεί.

Τώρα πια οι έρευνες στρέφονται προς την κατεύθυνση των υπολοίπων δραστηριοτήτων της σπείρας, ενώ πληθαίνουν οι υποψίες πως το ίδιο κύκλωμα προμήθευε επίσης το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τους Οικολόγους Πράσινους, την ηγεσία της ΕΣΗΕΑ και τα μέλη του Συμβουλίου της Επικρατείας.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.