Δεν ξέρεις τι να φορέσεις
Cloudy
14°C
 

Μαζωνάκη ακούει όλη μέρα η εικόνα της Παναγίας στον Βύρωνα

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, βρέθηκε τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο μετά από μια ανάρτηση που έκανε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καλλιάνος έγραψε: «Η εικόνα της Παναγίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα, δακρύζει συνεχώς εδώ και 1 χρόνο. Κάθε μέρα, 24 ώρες τη μέρα. Δεν είναι σωστό λοιπόν, όλοι εσείς που δηλώνετε άθεοι, να χλευάζετε αυτό το γεγονός. Να επισκεφτείτε την εκκλησία, να το δείτε και μετά γράψτε ότι θέλετε».

Δημοσιογράφος του «Κουλουριού» ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του βουλευτή και επισκέφτηκε τον ναό και αυτό που αντίκρισε, ήταν πράγματι συγκλονιστικό. Συγκεκριμένα, αντίκρισε την εικόνα της Παναγίας να πίνει ουίσκι, να καπνίζει και να ακούει Γιώργο Μαζωνάκη στη διαπασών, μουρμουρίζοντας κάτι ακατάληπτο για τον κρίνο.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου μας, η Παναγία δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι, ενώ όταν της προσφέραμε ένα χαρτομάντηλο, το έσκισε επιδεικτικά και χόρεψε μπροστά μας ένα ζεϊμπέκικο. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.