Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Thunderstorm
13°C
 

Από την παλιά εθνική οδό γύρισε χθες από την εκδρομή του 58χρονος ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ

Με γεμάτες μπαταρίες και εμφανώς ανανεωμένος επέστρεψε χθες αργά το βράδυ από την εξόρμησή του για το τριήμερο ο Απόστολος Β. από την Καλλιθέα.

Ο 58χρονος, μαζί με τα 2 του παιδιά και τη σύζυγό του επισκέφτηκαν το χωριό τους κοντά στην Τρίπολη και νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, αποφάσισαν να πάρουν το δρόμο προς το κλεινόν άστυ, με τον άνδρα να επιλέγει για ακόμη μία φορά την παλιά εθνική οδό.

«Η νέα εθνική οδός είναι για τους γιάπηδες, τους μιλένιαλς, τα κορόιδα και τους ψηφοφόρους του Τσίπρα. Όσοι ξέρουν, χρησιμοποιούν την παλιά εθνική, την ιστορική, αυτή που μας έχει χαρίσει τόσες εικόνες», τόνισε ο Απόστολος, ενώ όταν ο ρεπόρτερ μας σημείωσε πως έκανε μιάμιση ώρα παραπάνω και κινδύνευσε λόγω της έλλειψης φωτεινότητας, ο άνδρας εμφανώς ενοχλημένος έκλεισε το τηλέφωνο.

Πάντως, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, αρκετοί είναι οι οδηγοί που επέλεξαν και χθες την παλιά εθνική για την επιστροφή τους, με τις έρευνες να δείχνουν πως πρόκειται κυρίως για ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, πάσχοντες από άνοια και αρνητές των νέων εθνικών οδών, καθώς οι κεραίες τους εκπέμπουν 5G.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.