Πάει κι αυτό
Clear sky
22°C
 

9960+50: Πάνω από 10 χιλιάδες διαδήλωσαν χθες συνολικά υπέρ του παλαιστινιακού λαού και του Ισραήλ

Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (05/11) στο Σύνταγμα.

Χιλιάδες πολίτες, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, έδωσαν το παρών και συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Συντάγματος όπου πραγματοποιήθηκε συναυλία αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας προς την πρεσβεία του Ισραήλ στο Παλαιό Ψυχικό, απαιτώντας να τερματιστεί η αιματοχυσία στη Γάζα και να γίνει επιτέλους κατάπαυση του πυρός.

Την ίδια στιγμή, 50 πολίτες διαδήλωσαν υπέρ του Ισραήλ, με τον συνολικό αριθμό Ελλήνων που συγκεντρώθηκαν να ξεπερνά σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του 10 χιλιάδες. Θυμίζουμε ότι χιλιάδες είναι και τα θύματα, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ τεράστιες είναι και οι καταστροφές, τόσο στη Γάζα, όσο και στο Ισραήλ, συνολικά.

Το ποιος έχει τους περισσότερους υποστηρικτές ή τα περισσότερα θύματα, μικρή σημασία έχει, σημασία έχει να κρατάμε τις αποστάσεις για να μη φανεί ότι παίρνουμε κάποια πλευρά.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.