Η σειρά του Netflix, Adolescence, έχει κλέψει τις εντυπώσεις και έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης παγκοσμίως, αγγίζοντας ζητήματα όπως το bullying, η τοξική αρρενωπότητα, η κακή επιρροή του ίντερνετ και οι ευθύνες των γονέων.
Το διαδίκτυο έχει γεμίσει με άρθρα τα οποία αναλύουν τα κοινωνικά ζητήματα που εγείρει η σειρά, ενώ πολλοί είναι αυτοί που διατείνονται πως κάθε γονιός οφείλει να τη δει, για να προλάβει τέτοια φαινόμενα.
Ωστόσο, φαίνεται πως η Unisef αποφάσισε να πάει το θέμα ένα βήμα παραπάνω, προτείνοντας ψήφισμα, το οποίο και εγκρίθηκε, που προβλέπει την αφαίρεση των παιδιών των γονιών που δεν θα δουν τη σειρά μέχρι τα τέλη του Μαρτίου. «Αν ένας γονιός είναι τόσο ανεύθυνος και δεν θέλει να το δει, τότε δεν αξίζει να έχει τα παιδιά του. 4 επεισόδια είναι, τι πιο σημαντικό έχετε να κάνετε, αν όντως αγαπάτε τα σπλάχνα σας;», σχολίασε εκπρόσωπος της οργάνωσης.
Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Δεν είναι ότι ξέχασαν τα παιδιά να την ανοίξουν, το ψάξαμε το ζήτημα εξονυχιστικά και μετά από έρευνα των ειδικών, καταλάβαμε ότι είχε βλάβη το αριστερό φαλάντζι. Το αντικαταστήσαμε, αλλά το κακό τώρα έγινε.