Νυχτώνει σε λίγο
Overcast
18°C
 

23χρονη ψηφοφόρος του Παύλου Γερουλάνου φοράει μόνο μεταξωτά ζιβάγκο

Αυστηρά και μόνο από μετάξι είναι τα ζιβάγκο που φορά η 23χρονη Μαργαρίτα, ψηφοφόρος του Παύλου Γερουλάνου στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, όπως δήλωσε η ίδια στην κάμερα τηλεοπτικού καναλιού που βρισκόταν έξω από το εκλογικό κέντρο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η 23χρονη που εργάζεται στον χώρο του πολιτισμού, απορρίπτει μετά βδελυγμίας τα βαμβακερά υφάσματα ειδικά όταν πρόκειται για ζιβάγκο, ενώ ταυτόχρονα αρνείται και τα μάλλινα. Κατά συνέπεια το μετάξι είναι η μόνη λογική επιλογή και άλλωστε το μεταξωτό ζιβάγκο συμβολίζει την προοδευτική οδό προς τα εμπρός, συμβαδίζοντας με την υποψηφιότητα Γερουλάνου παρά το χαμηλό ποσοστό που συγκέντρωσε στην κάλπη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του exit poll, στο οποίο απάντησε συνολικά δείγμα 250 ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ, οι οπαδοί του Νίκου Ανδρουλάκη προτιμούν τα μάλλινα ζιβάγκο, του Ανδρέα Λοβέρδου τα βαμβακερά και του Χάρη Καστανίδη τα τουίντ. Οι φίλα προσκείμενοι στον Γιώργο Παπανδρέου κατά κανόνα απέφευγαν να δηλώσουν προτίμηση, επισημαίνοντας ότι όλα τα ζιβάγκο είναι αποδεκτά σε μια μεγάλη κεντροαριστερή παράταξη.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά την υπόθεση και αναζητεί την 23χρονη Μαργαρίτα προκειμένου να φιλοξενήσει τις σκέψεις της απέναντι στο δίλημμα «μανικετόκουμπα με τα αρχικά σου ή χρωματιστό παπιγιόν».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.