Τζιτζίκια
Sunny
35°C
 

Ιδιαίτερη ζέστη έχει σήμερα, επιβεβαιώνουν ειδικοί

6017_ph1Στη διαπίστωση πως η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ζεστή, ίσως και η θερμότερη του καλοκαιριού μέχρι στιγμής, προχώρησαν ειδικοί επιστήμονες μιλώντας αποκλειστικά στο «Κουλούρι».

«Πράγματι έχει αρκετή ζέστη. Η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή ενώ το γεγονός πως δεν φυσάει εντείνει την αίσθηση της ζέστης. Παραδέχομαι πως ιδρώνω αρκετά ενώ κουράζομαι αρκετά ευκολότερα απ'όσο θα κουραζόμουν το χειμώνα. Έπειτα από έκτακτη συνάντηση που κάναμε με τους συναδέλφους μου καταλήξαμε πως πράγματι το κλίμα είναι αρκετά θερμό», αποκαλύπτει στο «Κουλούρι» ο Σαμψών Αυγουστίδης, μετεωρολόγος του Πανεπιστημίου Κρήτης για να συνεχίσει:«Είναι ξεκάθαρο. Έχει πολλή ζέστη».

Σύμφωνα με το πόρισμα των ερευνητών, η υψηλή θερμοκρασία οφείλεται στο γεγονός πως είναι καλοκαίρι, και ενδέχεται να κρατήσει μέχρι και τις αρχές του Σεπτέμβρη, ενώ χαρακτηριστικό είναι το εύρημα πως ανάλογες θερμοκρασίες επαναλαμβόνται κάθε χρόνο τέτοια εποχή! Ρεπόρτερ του «Κουλουριού» ρώτησαν περαστικούς κοντά στα κεντρικά μας γραφεία, οι οποίοι επιβεβαίωσαν πως πράγματι έχει αρκετή ζέστη.

Το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί το σπανιο αυτό θέμα από κοντά και θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.