Πάει κι αυτό
Overcast
24°C
 

Σε ναρκωτικό μετατρέπονται τα Heets αν τα ανάψεις με αναπτήρα

Από ένα λάθος άναμμα «τσιγάρου» Heets με αναπτήρα στο κέντρο της Αθήνας ανακαλύφθηκε ένα νέο φρικιαστικό ναρκωτικό που κάνει θραύση λόγω της τιμής του αλλά και της ευκολίας απόκτησής του.

Στους δρόμους είναι γνωστό ως «Χιτρωίνη» και πρόκειται για ναρκωτικό με βάση του τη νικοτίνη το οποίο «στα σκάει» τέσσερις φορές περισσότερο από το κρακ.

Ο άτυχος «εφευρέτης» του νέου ναρκωτικού, ο οποίος άναψε ένα Heet φίλου του νομίζοντας πως άναβε συμβατικό τσιγάρο, εθίστηκε από την πρώτη χρήση, και πλέον ζει κάτω από τη γέφυρα Ροσινιόλ τρώγοντας πεταμένα τρόφιμα γειτονικών σούπερ μάρκετ.

Ανάμεσα σε αυτά που προκαλεί είναι γάγγραινα και ο χρήστης πολλές φορές χρειάζεται επειγόντως ακρωτηριασμό. Επίσης, το τοξικό μείγμα διαλύει τα κόκαλα της σιαγόνας και τα δόντια, ακριβώς όπως έκανε η μεθαμφεταμίνη που μαγείρευε ο Γουόλτερ Γουάιτ στο Breaking Bad.

Το ναρκωτικό προκαλεί επίσης στους χρήστες, κακοφορμισμένες πληγές, αποστήματα και δηλητηρίαση του αίματος. Σύμφωνα με τον Frank LoVecchio, έναν από τους διευθυντές του Banner Good Samaritan Poison & Drug Information Center, ήδη κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, υπήρξαν δυο περιπτώσεις χρηστών που νοσηλεύτηκαν.

Ο μέσος όρος ζωής μεταξύ των εθισμένων στη «Χιτρωίνη», όπως αυτός μετρήθηκε για τους χρήστες της Αθήνας, δεν ξεπερνά τα 2-3 χρόνια, σύμφωνα με δημοσίευμα του Time, κάτι που κάνει το ναρκωτικό «το φρικτότερο του κόσμου».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.