Πάει κι αυτό
Clear sky
22°C
 

Digital nomad έχασε και τον τελευταίο του φίλο μετά την φωτογραφία #ilovemyjob από το Μπαλί

Και τον τελευταίο του φίλο έχασε ένας digital nomad από την Αττική, μετά την τελευταία του ανάρτηση σε γνωστό κοινωνικό δίκτυο με το hashtag «love my job».

Παρά τα επανειλημμένα interventions που του έχουν κάνει φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς, ο 37χρονος επιχειρηματίας και digital media expert δεν κατάφερε να σπάσει τον ενάρετο κύκλο του humblebragging, και να τους κρατήσει κοντά του.

Τελευταίος φίλος είχε απομείνει ο Γιώργος, φίλος από την τετάρτη δημοτικού, ο οποίος ήταν και αυτός που προσπάθησε μέχρι τέλους να κρατήσει και τους υπόλοιπους φίλους από το να εγκαταλείψουν τον digital media expert.

Με διάφορα απλά επιχειρήματα του τύπου «Δεν έχει η ζωή, τι να κάνει ο καημένος προσπαθεί να δείξει ότι περνάει καλά» στην αρχή, και μετέπειτα με επικλήσεις στο συναίσθημα όπως «Είναι χρέος μας να σταθούμε δίπλα του τώρα που έχει χάσει πραγματικά το μυαλό του και κάθε μέτρο αξιοπρέπειας», μάταια προσπάθησε για τα τελευταία 3 χρόνια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Κουλουριού», η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει και ο Γιώργος τον 37χρονο, ήταν η τελευταία ανάρτηση και τελευταίου με μία φωτογραφία από το Μπαλί της Ινδονησίας που συνοδευόταν από το κείμενο «Solving the world's hardest problems, while finding my self and travelling to one of the most beautiful places on Earth. So excited for all the adventures to come and all the wonderful people I've met. #ilovemyjob»


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.