Ιουλιανά
Clear sky
28°C
 

27χρονος δεν μπορεί με τίποτα να περάσει μόνος του το κάλυμμα στο πάπλωμα, αγοράζει τελικά τρεις κουβέρτες

all_season_duvet_3_4Στην απόφαση να παρατήσει τελικά κάθε προσπάθεια περάσματος του ειδικού καλύμματος στο χειμερινό πάπλωμα του κρεβατιού, δίχως την παραμικρή εξωτερική βοήθεια, προχώρησε έπειτα από αρκετές ημέρες άκαρπων προσπαθειών ο 27χρονος Νικήτας Σ.

Ο νεαρός, αισθανόμενος το κρύο να ενισχύεται και σε συνδυασμό με το γεγονός πως η πολυκατοικία στην οποία μετακόμισε μόνος του κατά τη διάρκεια του Σεπτέμβρη διαθέτει παλαιά κουφώματα, αποφάσισε να αντικαταστήσει το λεπτό σεντόνι του με ένα ιδιαίτερα ενισχυμένο και θερμό πουπουλένιο πάπλωμα. Αφού το κατέβασε γεμάτος ανυπομονησία και αυτοπεποίθηση από το πατάρι, επιχείρησε να περάσει γύρω του το ειδικό κάλυμμα.

Τέσσερις ώρες αργότερα, συνέλαβε τον εαυτό του να κοιμάται παγιδευμένος ανάμεσα στο πάπλωμα και το κάλυμμα, απ' όπου κατάφερε να απεγκλωβιστεί αρκετές ώρες μετά. Το επόμενο βράδυ συνέχισε τις προσπάθειες, καταφέρνοντας όμως να τυλίξει το κάλυμμα γύρω από το φωτιστικό και την καρέκλα γραφείου του. Αποκαμωμένος και απογοητευμένος, ο Νικήτας συμβιβάστηκε και έσπευσε να προμηθευτεί ένα ηλεκτρικό καλοριφέρ καθώς και τρεις κουβέρτες.

«Ανυπομονούσα για την εργένικη ζωή, όμως αποδεικνύεται αρκετά πιο κρύα απ' όσο πίστευα. Ίσως χρειαστεί να βρω κοπέλα άμεσα για να με βοηθάει με αυτές τις δουλειές», δήλωσε περίλυπος στο «Κουλούρι» ο 27χρονος.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί με ενδιαφέρον την προσπάθεια του Νικήτα και θα σας ενημερώσει πρώτους σε περίπτωση επιτυχούς αποτελέσματος.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.