Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Slight rain showers
13°C
 

Χιλιάδες Έλληνες μαζεύτηκαν στα σπίτια τους το περασμένο Σαββατοκύριακο για το ετήσιο στόλισμα του καλοριφέρ

Μέσα σε εορταστικό και οικογενειακό κλίμα, δεκάδες χιλιάδες συμπολιτών μας μαζεύτηκαν στα σπίτια τους το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, για να απολαύσουν μαζί τις στιγμές του ετήσιου στολίσματος του καλοριφέρ.

Φορώντας τα καλά πουλόβερ τους, με το απαραίτητο κρασί Μποζολέ, το γάλα και τα ζεστά κουλουράκια για συντροφιά, μικρά παιδιά, γονείς, φίλοι, θείοι και γιαγιάδες, έκαναν την απαραίτητη εξαέρωση και όλοι μαζί ρύθμισαν τον θερμοστάτη στην κατάλληλη θερμοκρασία, τοποθετώντας στα σώματα γιρλάντες, λαμπιόνια και άλλα στολίδια, προετοιμαζόμενοι για την έλευση του κρύου και των Χριστουγέννων.

«Μαζευτήκαμε όπως κάθε χρόνο σπίτι του φίλου μας του Τάκη και όλοι μαζί διασκεδάσαμε και απολαύσαμε το στόλισμα του καλοριφέρ, πιο νωρίς από άλλες χρονιές. Αυτές είναι οι στιγμές που μένουν και γίνονται πιο όμορφες μαζί με τους αγαπημένους σου ανθρώπους», σχολίασε 34χρονος που την επόμενη εβδομάδα θα φιλοξενήσει εκείνος τους δικούς του στο σπίτι του για το στόλισμα του δικού του καλοριφέρ.

Τις επόμενες ημέρες, οι ίδιοι άνθρωποι θα προσκληθούν για την ετήσια πληρωμή των κοινοχρήστων, με τις παρουσίες σε αυτή την περίσταση να αναμένονται αισθητά λιγότερες.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.