Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει εκείνος ο φίλος σας να σας ρωτάει πού θα πάτε φέτος διακοπές

Μέχρι να τελειώσει η επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει την κουβέντα για το πού θα πάτε όλοι μαζί διακοπές εκείνος ο φίλος σας από το σχολείο που πάτε κάθε χρόνο μαζί διακοπές.

Να το περιμένετε δηλαδή και να μην ξαφνιαστείτε όταν εκεί που εσείς είστε ακόμα στον ρυθμό του Πάσχα και της άνοιξης, ο προνοητικός φίλος σας θα σας αρχίσει τα «άντε παιδιά πού θα πάμε φέτος διακοπές;».

Ο καημένος σας ο φίλος, ο οποίος περιμένει πώς και πώς όλο τον χειμώνα εκείνη τη μία εβδομάδα που θα πάτε μαζί σε ένα αιγαιοπελαγίτικο νησί, έχει τεράστιο άγχος από τώρα - τέλη Απριλίου - για το πού θα πάτε, αν θα βρείτε δωμάτιο, αν θα έχει ακτοπλοϊκά εισιτήρια που να βολεύουν. Οι φήμες που μιλούν για την πληρότητα των ξενοδοχείων στα νησιά να αγγίζει το 100%, ίσως φέτος να αποδειχτούν αληθινές.

Τα κριτήρια που θα βάλει δεν είναι πολλά. Όπου και να του πείτε αυτός θα έρθει, αρκεί να του πείτε μέσα στον επόμενο μήνα, για καλό δικό του αλλά και δικό σας. Αν αγαπάτε έστω και λίγο το φίλο σας, καλά θα κάνετε να αρχίσετε να το σκέφτεστε, για μπορέσετε να του πείτε κάτι σχετικά σύντομα πριν αρχίσει και χάνει τον ύπνο του από την ανυπομονησία και το άγχος.

Αν αγαπάτε τον εαυτό σας, έστω και λίγο, πείτε του μια ημερομηνία και ένα μέρος στα γρήγορα, για να μην επαναληφθούν τα γεγονότα του Ιουνίου του 2018, τον μήνα αυτόν που σας τηλεφωνούσε τρεις φορές την ημέρα περιμένοντας απάντηση.

Κοροϊδέψτε τον λίγο, αλλά να ξέρετε πως το μόνο θέλει είναι να περάσετε χρόνο μαζί, και πως είναι άνθρωπος που κοιμάται πιο ήσυχος όταν έχει κάποιο πλάνο για τους επόμενους μήνες.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.