Ιουλιανά
Clear sky
33°C
 

Μέσα στην Καθημερινή κρύβει το φυλλάδιο από τα Lidl κάτοικος Π.Φαλήρου

Πως είναι αόρατος πίστευε 63χρονος κάτοικος Παλαιού Φαλήρου με καταγωγή από το Νιχώρι της Κωνσταντινούπολης, όταν όλο το ζαχαροπλαστείο στο οποίο συχνάζει κατάλαβε πως μέσα στην εφημερίδα του έκρυβε και διάβαζε ένα φυλλάδιο του Lidl με τις προσφορές της εβδομάδας.

Ο 63χρονος, ο οποίος είναι γνωστός στο Παλαιό Φάληρο με το παρατσούκλι «Μπεϊεφέντης», κύκλωσε τις ιδιαίτερα ελκυστικές προσφορές που βρήκε σε λάδι μηχανής, κλαδευτήρια , σετ λίμας και νυχοκόπτη και ενός ψαροντούφεκου. Αφού έκανε πως γύρισε σελίδα στην εφημερίδα και περίμενε 20 δευτερόλεπτα, έκλεισε την εφημερίδα, και κάλεσε το γκαρσόνι για να πληρώσει το τσάι και το πολύ γευστικό σεκέρ παρέ που έφαγε για πρωινό.

Με την αποχώρηση του «Μπεϊεφέντη» οι υπόλοιποι θαμώνες του ζαχαροπλαστείου άρχισαν αμέσως να πιθανολογούν για οικονομικά προβλήματα που ίσως να έχουν χτυπήσει τον άλλοτε καλοστεκούμενο κύριο, ο οποίος ακόμη όμως περιποιείται την εμφάνισή του όταν περπατάει στους δρόμους του Φαλήρου με τα χέρια πιασμένα πίσω από την πλάτη.

Καλά πληροφορημένες πηγές του «Κουλουριού» που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, μιλούν για σχέδια του διευθυντή μάρκετινγκ του Lidl, Γιόχαν Μύλλερ, να τυπώνονται τα διαφημιστικά φυλλάδια της αλυσίδας σε ασπρόμαυρο ματ χαρτί για να ταιριάζουν περισσότερο σε εφημερίδες. Για οποιαδήποτε εξέλιξη στο μείζον αυτό θέμα θα σας κρατήσουμε ενήμερους.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.