Σαρακοστή κοντή γιορτή
Overcast
17°C
 

Φασαίος παντρεύτηκε φασαία

Η φάση όλη αγαλλίασε το σαββατοκύριακο στην Άνδρο λόγω του γάμου της 32χρονης Γρηγορίας, που οι φίλοι της την φωνάζουν Μπου, με τον 33χρονο Άλεξ ή αλλιώς Αλεξάκη, που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου σε γραφικό ξωκλήσι πάνω από το Μπατσί.

Στο γλέντι που ακολούθησε σε χώρο της περιοχής βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, όλοι και όλες καλοντυμένοι αλλά με ένα εξωτικό στοιχείο, είτε σχετικό με την κουλτούρα του σερφ είτε κάπως πιο urban, μιας και το θέμα του γάμου ήταν «Νότια Καλιφόρνια - από Laguna Beach ως Malibu».

Το νησί από την πρώτη στιγμή υποδέχθηκε με ζεστασιά τους - ακόμη - μελλόνυμφους και την παρέα τους και η γαμήλια βραδιά κύλησε ευχάριστα. Όλοι ευχήθηκαν βίον ανθόσπαρτο και «good vibes» στο ζευγάρι, το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ κάποια στιγμή μέχρι και ο παπάς χόρεψε υπό τους ήχους τραπ τραγουδιού. Κατά γενική ομολογία όλων των παρευρισκόμενων, καθόλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου η φάση ήταν εκεί.

Αλλά και οι ίδιοι οι Άλεξ και Μπου έδειχναν πανευτυχείς τόσο με τις αντικειμενικές συνθήκες της διοργάνωσης, για παράδειγμα με το φαγητό και τον στολισμό, όσο και με τη σύνθεση και τη συνολική αύρα των καλεσμένων. Ίσως η πιο εύστοχη παρατήρηση ήταν το «για πάντα φασάρα» που έγραψε φεύγοντας η μία κουμπάρα στον μαυροπίνακα στην είσοδο - φράση με την οποία εν τέλει ταυτίστηκαν όλοι.

Ρεπόρτερ του «Κουλουριού» βρέθηκε ασφαλώς στην Άνδρο και κάλυψε από κοντά τα δρώμενα του διημέρου, και θα καθόταν και περισσότερο αλλά τη Δευτέρα το πρωί έπρεπε να πάει το μηχανάκι για service.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.