Νυχτώνει σε λίγο
Overcast
18°C
 

Στο μετρό της πόλης που ξυπνάει τις νύχτες οφείλεται ο εκκωφαντικός ήχος που έχει αναστατώσει τη Θεσσαλονίκη

Ένας παράξενος ήχος στην περιοχή Μετέωρα Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη, αναστατώνει τις βραδινές ώρες τους κατοίκους της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ήχος αυτός δεν σχετίζεται με αγωγό νερού της ΕΥΑΘ με το «Κουλούρι» να ερευνά την υπόθεση και να ανακαλύπτει τη σοκαριστική αλήθεια πίσω από το θόρυβο που αφήνει ξάγρυπνη τη συμπρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα, ρεπόρτερ μας πέρασαν το βράδυ στις υπόγειες σήραγγες του μετρό, διαπιστώνοντας πως κατά τη διάρκεια της νύχτας, το μετρό της Θεσσαλονίκης ξυπνάει και κάνει τις διαδρομές μόνο του, ανυπομονώντας να ξεκινήσει και επίσημα τη λειτουργία του.

Μάλιστα, βίντεο από το σημείο μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο το μυστήριο, αφού φαίνεται πως και οι μετροπόντικες ζωντανεύουν κατά τη διάρκεια της νύχτας, κινούμενοι και δουλεύοντας αυτοβούλως, φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να φεύγουν από τα εργοτάξια και να πραγματοποιούν νυχτερινές βόλτες στην πόλη.

Οι περίοικοι δεν ξέρουν τι να υποθέσουν, κάνοντας λόγο για μεταφυσικά φαινόμενα, με το υπέδαφος να έχει τη δική του ζωή και τα πάντα να λειτουργούν ανάποδα. «Παράξενα πράγματα καρντάσι μου», σχολίασε υπαινικτικά κάτοικος της Πολίχνης.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.