Ιουλιανά
Clear sky
32°C
 

25χρονος πήγε σε βενζινάδικο για να ελέγξει τα λάδια του αυτοκινήτου και του είπαν ότι είναι μια χαρά

Δεν πίστευε τα αυτιά του ο Αργύρης Π. από τον Κολωνό, όταν επισκέφτηκε το βενζινάδικο της γειτονιάς του για να βάλει βενζίνη.

Ο 25χρονος, δεν έχασε την ευκαιρία να τσεκάρει και τα λάδια του αυτοκινήτου του, ζητώντας από τον υπάλληλο να προχωρήσει στον σχετικό έλεγχο. Τότε, άκουσε τον εργαζόμενο στο πρατήριο, αφού πρώτα εκτέλεσε τη διαδικασία ευλαβικά, να του λέει πως τα λάδια του είναι μια χαρά και πώς μπορεί να φύγει.

Για να σιγουρευτεί, ο Αργύρης ρώτησε τον υπάλληλο τρεις φορές ακόμη και στη συνέχεια αφού πλήρωσε έφυγε, εμφανώς απορημένος. «Κάθε φορά που τσεκάρω τα λάδια μου, ακόμη κι αν πάω μέσα σε λίγες μέρες, μου λένε είτε ότι θέλουν συμπλήρωμα, είτε ότι θέλουν αλλαγή. Κάτι δεν πάει καλά, μάλλον με κορόιδεψαν», σχολίαζε χαρακτηριστικά λίγη ώρα αργότερα.

Πράγματι, σχετικές έρευνες έχουν δείξει πως 99 στους 100 βενζινάδες, όταν ελέγχουν τα λάδια συστήνουν γέμισμα ή αλλαγή τους, πολλές φορές χωρίς να χρειαστεί καν να ανοίξουν το καπό, ενώ αρκετές φορές σταματάνε τυχαία αυτοκίνητα στο δρόμο και τους προτρέπουν να τους αλλάξουν τα λάδια, με την περίπτωση του Αργύρη να αποτελεί προφανώς την εξαίρεση στον κανόνα.

Πάντως, για σιγουριά ο 25χρονος άλλαξε τα λάδια μόνος του ακόμη κι αν δεν του ζητήθηκε, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε κι άλλο βενζινάδικο, όπου του ζητήθηκε να τα αλλάξει εκ νέου.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.