Ιουλιανά
Clear sky
32°C
 

Θα καθιερωθούν τα πρόστιμα των 300 ευρώ σε όσους πηγαίνουν για μπάνιο τον Ιανουάριο και όταν λήξει η πανδημία, πηγές επιβεβαιώνουν

Σε πλήρη εφαρμογή βρέθηκε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε το σχέδιο της αστυνομίας «Αλκυονίδες», λόγω της ανησυχίας που προκάλεσε η αύξηση της θερμοκρασίας, καθώς χιλιάδες πολίτες της πρωτεύουσας, με σύμμαχο τον καλό καιρό, επισκέφτηκαν τις παραλίες.

Ωστόσο, όπως μεταφέρουν στο «Κουλούρι» απολύτως αξιόπιστες πηγές της κυβέρνησης και της αστυνομίας, το παραπάνω σχέδιο δεν πρόκειται να εγκαταλειφθεί μετά το πέρας της πανδημίας, ενώ οι πολίτες που επιλέγουν να κολυμπήσουν τον Ιανουάριο θα καλούνται να πληρώνουν το πρόστιμο των 300 ευρώ ανεξαρτήτως κορονοϊού.

«Ζούμε σε μια χώρα που έχουμε καλοκαίρι 5 μήνες. Το να βγάζει λίγο ήλιο τον Ιανουάριο και να τρέχεις στις παραλίες για βουτιά λες και ζεις στη Νορβηγία είναι κάπως γραφικό, επομένως η σκέψη μας είναι το πρόστιμο των 300 ευρώ να διατηρηθεί μέχρι οι πολίτες να αποκτήσουν κι άλλες ασχολίες», σχολίαζε χαρακτηριστικά αξιωματούχος της κυβέρνησης.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.