Έχει πάρα πολύ χιόνι
Mostly cloudy
2°C
 

Την ευκαιρία να πουν επιτέλους με ησυχία τα νέα τους θα έχουν οι επισκέπτες της Μυκόνου μετά τα έκτακτα μέτρα στο νησί

Έκτακτα μέτρα ανακοινώθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο για τη Μύκονο μετά την αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού. Ανάμεσα στους περιορισμούς που τέθηκαν σε ισχύ είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας από 01.00 το βράδυ έως 06.00 το πρωί και η απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το 24ωρο.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη, οι επισκέπτες αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού δηλώνουν ανακουφισμένοι, αφού θα μπορούν επιτέλους να πιουν μία μπύρα με ηρεμία, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν και να πουν τα νέα τους.

«Η κατάσταση με τη δυνατή μουσική και τα ξενύχτια είναι η αλήθεια πως είχε ξεφύγει το τελευταίο διάστημα. Είχε χαθεί η επικοινωνία και η ανθρώπινη επαφή, καλά-καλά δεν μπορούσες να ακούσεις τον διπλανό σου. Πλέον θα μπορούμε να απολαύσουμε μερικές στιγμές γαλήνης και το μεγαλείο της συζήτησης», σχολίασε χαρακτηριστικά στο «Κουλούρι» Ιταλός τουρίστας που επισκέφτηκε τη Μύκονο πριν μερικά 24ωρα.

Το «Κουλούρι» βρίσκεται στο νησί και εκμεταλλευόμενο την ησυχία που επικρατεί, μπορεί με ηρεμία να κάνει το ρεπορτάζ του και να επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.