Ιδανική μέρα για πλασοκουντεπιέ
Mostly cloudy
13°C
 

32χρονος αναρωτιέται μήπως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να λύσεις μια διαφωνία με την κοπέλα σου εκτός από τη δολοφονία της

Σοκαρισμένη είναι για ακόμη μια φορά η κοινή γνώμη, μετά τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Φολέγανδρο.

Η παραπάνω είδηση, δεν έχει περάσει απαρατήρητη και από τον Στέφανο Μ., με τον άνδρα να δηλώνει στο φιλικό του περιβάλλον πως ίσως τελικά να υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να λύσεις μια διαφωνία με την κοπέλα ή τη γυναίκα σου, πριν καταφύγεις στη δολοφονία της.

«Η αλήθεια είναι ότι προβληματίζομαι και δεν μπορώ να το κρύψω. Μακάρι να υπάρχει μια άλλη, πιο ειρηνική λύση, πριν την κακοποίηση ή τη δολοφονία. Ίσως ο χωρισμός, η ακραία λύση της συζήτησης, το να περιμένεις να ηρεμήσετε ή να σκεφτείς πως μπορεί να μην έχεις δίκιο πάντα εσύ. Ποιος ξέρει, πραγματικά έχω προβληματιστεί πολύ», τόνιζε ο 32χρονος για να συμπληρώσει:

«Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων των ανδρών, όμως εγώ σίγουρα, όταν νευριάσω και τσακωθώ με την κοπέλα μου, θα προσπαθήσω να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια πριν τη δολοφονήσω, ώστε αν τελικά το κάνω, να έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Μόνο τότε θα είμαι βέβαιος ότι ήταν πράγματι μια κακιά στιγμή».

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί με ενδιαφέρον τον συλλογισμό του Στέφανου και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.