Πάει κι αυτό
Overcast
25°C
 

Έρευνα: 8 στους 10 Έλληνες θα προτιμούσαν να βρίσκονται σε πόλεμο απ' το να είναι τώρα στη δουλειά τους

Σοκαριστικά είναι τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο της Δρυοπίδας, σχετικά με την κατάσταση των εργασιακών στη χώρα μας και τον βαθμό ικανοποίησης του εργατικού δυναμικού στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σε μελέτη που αφορά 100.000 συμπατριώτες μας, διαπιστώθηκε πως οι 80.000 εξ αυτών, θα προτιμούσαν να λάβουν μέρος σε πολεμική συμπλοκή με κίνδυνο της ζωής τους, παρά να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη δουλειά τους, όπου αισθάνονται έτσι κι αλλιώς εσωτερικά νεκροί.

Ακόμη, άλλοι 10.000 απάντησαν ότι ζηλεύουν τους Ουκρανούς πρόσφυγες οι οποίοι ναι μεν δεν έχουν σπίτι, ωστόσο δεν χρειάζεται να πηγαίνουν πια στο γραφείο, ενώ άλλοι 5.000 δήλωσαν πως ευχαρίστως θα εισέβαλλαν σε μια ξένη χώρα, αρκεί να μη χρεώνονταν από τις ημέρες της κανονικής τους άδειας για το διάστημα που θα χρειαζόταν να λείψουν.

Τέλος, ένα μικρό ποσοστό δήλωσε ευλογημένο που βρίσκεται τη στιγμή αυτή στο γραφείο, ωστόσο επρόκειτο κυρίως για δημόσιους υπαλλήλους ή διευθυντικά στελέχη τα οποία έτσι κι αλλιώς δεν έχουν ιδιαίτερες υποχρεώσεις.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.