Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Clear sky
19°C
 

Ιδανικό για να «στήνει» παιχνίδια μπουκάλας στα πάρτι βρίσκει το νέο μπουκάλι της Stoli, 35χρονος playboy

Spin_The_BottleΤην «υγειά» του φαίνεται πως βρήκε τις τελευταίες μέρες ο 35χρονος Μάνος μετά το λανσάρισμα του νέου μπουκαλιού της Stoli.

Ο μοναχικός ταξιθέτης γνωστού κινηματογράφου των βορείων προαστίων, αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια πρόβλημα στα πάρτι που τον καλούσαν οι φίλοι του, καθώς δεν μπορούσε με τίποτα να «τύχει» να φιλήσει το κορίτσι που αγαπάει στο παιχνίδι της μπουκάλας.

Μερόνυχτα περνούσαν στο παιδικό του δωμάτιο, προσπαθώντας να «στήσει» το παιχνίδι με ένα μπουκάλι Stoli, το αγαπημένο ποτό των φίλων του, τοποθετώντας φιγούρες Action Man και G.I. Joe στον κύκλο και αλλάζοντάς τους συνεχώς θέσεις. Το μπουκάλι όμως «κολλούσε».

«Στο τελευταίο πάρτι φίλησα τον Μάκη τον ψηλό. Αυτό σας λέω μόνο» δήλωσε ο 35χρονος αποκλειστικά στο «Κουλούρι». Η τύχη του όμως φαίνεται να άλλαξε τις τελευταίες μέρες όταν έκπληκτος είδε στο ράφι της κάβας της γειτονιάς του το νέο μπουκάλι της Stoli. «Λες;» σκέφτηκε και έτρεξε αμέσως σπίτι.

Με μεγάλη του χαρά ο Μάνος διαπίστωσε ότι το μπουκάλι «γλιστρούσε» στο πάτωμα και τον υπάκουε τυφλά, ενώ αλλάζοντας θέσεις στα παιχνίδια του κατάφερε να βρει στόχο όλες τις φορές. Περιχαρής κατέφθασε στο επόμενο πάρτι που έκανε η φίλη του, Άντα, την προηγούμενη Παρασκευή που λείπανε οι δικοί τις απ’ το σπίτι, αγκαλιά με ένα κιβώτιο Stoli.

Κατά τις 23:00 και ενώ το πάρτι είχε «αγριέψει» και το κέφι ήταν στο ζενίθ, ο 35χρονος υπάλληλος πρότεινε όλο σκέρτσο να ξεκινήσουν το παιχνίδι της μπουκάλας. Μετά από τρεις γύρες, ο Μάνος είχε φιλήσει το κορίτσι που αγαπάει τρεις συνεχόμενες φορές και υπό τις ζητωκραυγές των φίλων του κατευθύνθηκε προς την ντουλάπα της Άντας όπου θα είχε πέντε ολόκληρα λεπτά μαζί της με τα φώτα σβηστά.

«Η ζωή μου άλλαξε σε ένα βράδυ» δήλωσε ο Μάνος. Πλέον πάω σε πάρτι και άλλων παρεών, από άλλες γειτονιές και φιλάω όποιο κορίτσι αγαπάω. Οι φίλοι μου πια με θαυμάζουν και τα κορίτσια με ποθούν. Κυριολεκτικά υπεύθυνο για την μεταμόρφωσή μου δεν είναι το ποτό, αλλά το νέο μπουκάλι της Stoli. Να’ ναι καλά οι άνθρωποι» συμπλήρωσε και έκατσε οκλαδόν στο σαλόνι ενός ακόμα ξέφρενου πάρτι.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.