Χριστούγεννα σε τρεις μήνες
Clear sky
15°C
 

Υποχρεωτική έκπτωση 30% θα λαμβάνουν οι επιβάτες όταν ο οδηγός ταξί ακούει Τράγκα

Ένα νέο μέτρο ανακοίνωσε χθες το βράδυ το Υπουργείο Μεταφορών, το οποίο τίθεται σε άμεση εφαρμογή και θα αφορά τους επιβάτες των ταξί σε ολόκληρη την επικράτεια.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Κώστας Καραμανλής, όταν ο οδηγός του ταξί ακούει στο ραδιόφωνο την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, ο επιβάτης αυτόματα θα δικαιούται έκπτωση της τάξεως του 30%, η οποία θα μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, αν κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο γνωστός παρουσιαστής τσακωθεί με κάποιον καλεσμένο του.

«Έχουμε δείξει ανοχή σε αυτοκινητιστές που καπνίζουν, που βρίζουν, που οδηγούν επικίνδυνα, αλλά η υποχρεωτική ακρόαση Τράγκα είναι απάνθρωπη για κάθε επιβάτη. Το να ακούς έναν άνθρωπο να φωνάζει και να γκρινιάζει χωρίς καν να το έχεις επιλέξει είναι σκληρό και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ειναι να προσφέρουμε σε αυτούς τους πελάτες μια έκπτωση για την ψυχική τους οδύνη», σχολίαζε αξιωματούχος του Υπουργείου.

Όσο για τους ίδιους τους ταξιτζήδες, προς το παρόν δεν έχουν αντιδράσει, με τον Θύμιο Λυμπερόπουλο να συστήνει υπομονή, μέχρι τουλάχιστον να πάρει θέση στην εκπομπή του ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.