Χριστούγεννα σε τρεις μήνες
Sunny
22°C
 

Μέχρι τον Σεπτέμβριο αναμένεται να έχει λυθεί εντελώς το κυκλοφοριακό, μετά την τιμωρία της μούντζας με αφαίρεση διπλώματος

Πιο αυστηρός θα είναι για τους οδηγούς ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), που μάλιστα όχι μόνο προβλέπει χρηματικό πρόστιμο στην περίπτωση που οδηγός μουντζώσει πεζούς ή άλλους διερχόμενους, αλλά, επιπλέον, υπάρχει και αφαίρεση άδειας και διπλώματος.

Συγκεκριμένα, η συμπεριφορά αυτή τιμωρείται από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ, ενώ υπάρχει και αφαίρεση διπλώματος και άδειας κυκλοφορίας για δέκα ημέρες.

Πλέον, το Υπουργείο Μεταφορών περιμένει πως έπειτα από την παραπάνω απόφαση, το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πρωτεύουσα αναμένεται να έχει λυθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο, αφού εκτιμάται πως μέχρι τότε, περίπου 1.000.000 οδηγοί θα έχουν ήδη χάσει το δίπλωμά τους.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με οδηγό για να ζητήσει τη γνώμη του, όμως τιμωρήθηκε αυτόματα με πρόστιμο 500 ευρώ όταν έδειξε πώς αισθάνεται. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.