Χριστούγεννα σε τρεις μήνες
Sunny
21°C
 

36χρονος ορκίζεται ότι πάντα έκλαιγε όταν έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητο

Ιδιαίτερα ανήσυχη δηλώνει τις τελευταίες εβδομάδες η οικογένεια του Ορέστη Φ. από το Μπραχάμι, καθώς ο άνδρας έχει αναπτύξει μια παράξενη συνήθεια που προκαλεί εύλογες απορίες.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος συνηθίζει να ξεσπάει σε κλάματα μόλις βάζει βενζίνη στο αυτοκίνητό του, με τους υπαλλήλους των πρατηρίων τα οποία επισκέπτεται να τον παρατηρούν με αμηχανία, προσπαθώντας να τον βοηθήσουν. Το στενό περιβάλλον του Ορέστη μάλιστα, έχει απευθυνθεί και σε ειδικούς, οι οποίοι ισχυρίζονται πως αναζητούν σύνδεση των αναθυμιάσεων που προκαλεί η βενζίνη με την επιθυμία για δάκρυα, αφού το σπάνιο αυτό φαινόμενο έχει γίνει το τελευταίο διάστημα όλο και πιο σύνηθες.

Παρ' όλα αυτά, ο άνδρας επιμένει πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού πάντοτε έκλαιγε όταν έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητό του και ορκίζεται σε όλους πως είναι μια χαρά. Εμείς προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον 36χρονο αλλά μόλις αναφέραμε τη λέξη βενζίνη εκείνος λιποθύμησε, επιμένοντας πάντως πως ήταν κάτι που πάντοτε συνήθιζε να κάνει και το βρίσκει απόλυτα φυσιολογικό.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.