Μία νέα επιχειρηματική κίνηση λάνσαρε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη μέσα από την εταιρεία ρούχων της, Zeus + Dione, καθώς όπως ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, σχεδίασε ειδικά παντελόνια με οκτώ τρύπες για τα χταπόδια των ελληνικών θαλασσών.
Τα ειδικά αυτά παντελόνια, θα έρχονται στο χρώμα των συμπαθών μαλακίων και θα τα βοηθάνε να μην κρυώνουν, καθώς και να προστατεύονται από τα ψαροντούφεκα και τους επιτήδειους που επιθυμούν να τα πιάσουν και να τα μαγειρέψουν.
Μάλιστα, στα επόμενα σχέδια της πρώτης κυρίας της χώρας, είναι και ο σχεδιασμός μαντηλιών και παπουτσιών, που θα βοηθάνε περαιτέρω τα ασπόνδυλα πλάσματα, με την επίδειξή τους να πραγματοποιείται στην Ιχθυόσκαλα του Πειραιά μέσα στον μήνα.
Τέλος, δεν επιβεβαιώνεται η φήμη πως η κυρία Γραμπόφσκι εισηγήθηκε στον πρωθυπουργό την υιοθεσία χταποδιών, ώστε να στείλει μήνυμα στη χώρα αλλά και να αποκτήσει παρέα ο αγριεμένος το τελευταίο διάστημα Πίνατ.
Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Εγώ που δεν είμαι βουλευτής να σας πω τι συμβαίνει, αν και τα ξέρετε καλά. Προεκλογικά είναι όλα καλά, εκδηλώσεις, ομιλίες, μαζευόμαστε στα σπίτια για φαγητό, να δούμε κανέναν αγώνα, ποιος ξέρει αν είναι απατεώνας και λαμόγιο ο διπλανός του. Εγώ να ξέρω; Με καλούνε σε κομματικές εκδηλώσεις και πάω.