Τζιτζίκια
Mostly clear
23°C
 

Υπέρ της άθλησης και του υγιεινού τρόπου ζωής 24χρονος που έχει για βασική τροφή σκόνη από πεντάλιτρο μπιτόνι

whey-protein-powderΈξαλλος με όσους επιλέγουν να ακολουθούν έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής, επιλέγοντας βλαβερές τροφές και μένοντας την ίδια στιγμή μακριά από την άθληση, δηλώνει ο Παύλος Γ., ο οποίος μόλις τελείωσε το μεσημεριανό του φαγητό, το οποίο αποτελούνταν για ακόμη μια φορά από απολαυστική σκόνη μέσα από ένα πεντάλιτρο μπιτόνι μαύρου χρώματος.

Ο 24χρονος, ο οποίος καταναλώνει μετά μανίας τις πρωτεΐνες του ενώ την ίδια στιγμή τεστάρει τις αντοχές του στο ελλειπτικό, έκανε ένα διάλειμμα από την σκληρή γυμναστική του για να μιλήσει στο «Κουλούρι»:

«Σιχαίνομαι τους ανθρώπους που δεν προσέχουν τι τρώνε και δεν γυμνάζονται. Πώς περιμένουν να βρουν σύντροφο, όταν το μόνο που κάνουν είναι να μασαμπουκώνουν ό,τι βρουν μπροστά τους; Κάθονται εκεί σε έναν καναπέ και μασουλάνε, ζωή είναι αυτή; Πού είναι η υγεία, πώς θα πάνε μπροστά, πώς θα γυρίσει να τους κοιτάξει γυναίκα;», αναρωτιέται, ενώ σκουπίζει την ξερή σκόνη από το στόμα του.

Όσο για το τι περιέχει μέσα αυτή η σκόνη; Ο Παύλος δεν είχε κανένα πρόβλημα να μας πει. «Είναι φυσικότατες βιταμίνες, που ενισχύουν τον οργανισμό για να μπορώ να σηκώσω τα βάρη και να έχω αυτό το φυσικότατο λουκ σαν να αποτελώ κομμάτι τρισδιάστατου βιβλίου, ή σαν πρησμένος αναψοκοκκινισμένος σφίχτης».

«Αλλά πού να καταλάβετε εσείς, καθισμένοι όλη μέρα στην καρέκλα σας», καταλήγει ενώ χαϊδεύει το μουστάκι που φύτρωσε λίγα μόλις δευτερόλεπτα αφότου ξυρίστηκε.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.