Τζιτζίκια
Partly cloudy
24°C
 

32χρονος καταλαβαίνει πώς γίνονται στην τουαλέτα όσα δεν καταλάβαινε στο στρατό - Ακολουθούν σκληρές εικόνες

ay0jzΈστω και με καθυστέρηση, ο 32χρονος Ιάσονας από το Χολαργό φαίνεται πως καταλαβαίνει πώς γίνεται να αφοδεύσει κανείς εκτός λεκάνης, και μάλιστα να πετύχει το σημείο του μεντεσέ του καπακιού.

Για πρώτη φορά κατάφερε ο ίδιος ακούσια να αναπαράγει τη φρικαλεότητα που είχε πολλές φορές συναντήσει στο στρατό, αφού είχε φάει πίτσα το προηγούμενο βράδυ.

Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, ο τότε 23χρονος Ιάσων είχε πολλές φορές επωμιστεί το καθήκον του καθαρίσματος τουαλετών. Τότε, μικρός και ανίδεος, είχε νομίσει ότι τα «ατυχήματα» αυτά γίνονταν από κακοπροαίρετους φαντάρους που για κάποιο λόγο στόχευαν τον μεντεσέ γιατί ήθελαν να κάνουν τη ζωή δύσκολη στους άτυχους που είχαν βάρδια καθαριότητας. Σήμερα όμως, μεγαλύτερος και σοφότερος, καταλαβαίνει πως ο ανθρώπινος οργανισμός παράγει πανεύκολα τα αποτελέσματα μετά τα 32 έτη.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον γνωστό εντερολόγο Κωνσταντίνο Μπακατσιά, ο οποίος συνέστησε προσοχή σε όσους κλείνουν τα 32 έτη και ακόμα συνηθίζουν να τρώνε πίτσα, σοκολατούχα γάλατα, κουκιά, ακρίδες και πόμολα. Ο καλοσυνάτος γιατρός έκλεισε υπενθυμίζοντάς μας πως «Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι ένα θαύμα της μηχανικής που συνεχίζει να μας ξαφνιάζει σε κάθε ηλικία. Αγαπητοί αναγνώστες του Κουλουριού, είστε μικροί και έχετε πολλά ακόμα να μάθετε. Περιμένετε να γίνετε εξήντα, εκεί είναι οι μεγάλες εκπλήξεις. Θα τρίβετε τα μάτια σας με τις ανθρώπινες δυνατότητες που θα σας αποκαλυφθούν».

Το «Κουλούρι» συνιστά την προσοχή σε όλους τους 32χρονους και δεν τους προτρέπει σε καμία περίπτωση να δοκιμάσουν να αναπαραστήσουν αυτές τις εικόνες στο σπίτι τους.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.