Τζιτζίκια
Mostly sunny
29°C
 

Έκκληση στον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποφύγει τις προσβολές στα θεία στους αγώνες της Μεγάλης Εβδομάδας απηύθυνε η Ιερά Σύνοδος

Για τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Παρασκευή ορίστηκαν οι δύο πρώτοι αγώνες του Ολυμπιακού με τη Μονακό για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας.

Το γεγονός αυτό, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στις τάξεις της Ιεράς Συνόδου, με τα μέλη της να μην κρύβουν τον προβληματισμό τους, αφού δεν θα ήθελαν οι κατάρες του Γιώργου Μπαρτζώκα προς την Παναγία, τον Χριστό και λοιπούς αγίους, να μεταδοθούν αυτές τις άγιες μέρες σε πανελλήνια μετάδοση.

«Καλούμε τον προπονητή του Ολυμπιακού σε αυτοσυγκράτηση. Δεν είναι εύκολο να παραμένεις ψύχραιμος όταν ο Μακίσικ χάνει αριστερό λέι απ ή όταν ο Τζέιμς βάζει τρίποντο με ταμπλό από τα οκτώ μέτρα, αλλά ας ξεσπάσει αλλού, στην κοινωνία, την Παναγιώτη ή ακόμα ακόμα και τον Χριστόφορο Κολόμβο», σχολίαζαν πηγές της εκκλησίας.

Πάντως, διαψεύδονται προς το παρόν οι φήμες πως μέλη της Ιεράς Συνόδου επικοινώνησαν με παίκτες της Μονακό, ζητώντας τους να κάνουν ό,τι μπορούν να παραμείνει ήρεμος ο Γιώργος Μπαρτζώκας.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.