Τζιτζίκια
Mostly sunny
29°C
 

Θέση οικονομικού συμβούλου στην Τσέλσι αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τις οικονομικές κυρώσεις στον σύλλογο

Ιδιαίτερο προβληματισμό έχουν προκαλέσει στην Τσέλσι οι κυρώσεις που της επιβλήθηκαν λόγω της κατάστασης στη Ρωσία και του ιδιοκτήτη της, Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Αρχικά, οι κυρώσεις βάζουν «μπλόκο» στις μεταγραφικές τις κινήσεις, αφού στο εξής δεν έχει το δικαίωμα να κάνει αγορές ή πωλήσεις ποδοσφαιριστών, αλλά ούτε να ανανεώσει τα ήδη υπάρχοντα συμβόλαια των παικτών της.

Την ίδια στιγμή, δεν θα μπορεί να πουλάει εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της, ενώ δεν θα είναι επίσης, δυνατή η πώληση προϊόντων της εντός του γηπέδου. Θα λειτουργούν μόνο οι καντίνες και τα εστιατόρια εντός του γηπέδου, ενώ και για τις μετακινήσεις της και τη διαμονή της στους εκτός έδρας αγώνες της, το μπάτζετ που θα μπορεί να διαθέσει θα είναι περιορισμένο.

Για το λόγο αυτό, οι σημερινοί διαχειριστές της λονδρέζικης ομάδας, πρότειναν θέση οικονομικού συμβούλου στον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έχει χρόνια εμπειρίας διαχείρισης ομάδων με περιορισμένο μπάτζετ, μαθαίνοντας να κάνει οικονομία κάτω από όλες τις συνθήκες.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στο Λονδίνο, έχοντας απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα της Τσέλσι, θέλοντας να αποδείξει πως τα λεφτά δεν φέρνουν ούτε την ευτυχία, ούτε την επιτυχία.

Τέλος, διαψεύδονται οι φήμες πως ο κ. Μελισσανίδης αναζητεί αποδείξεις για σχέσεις του ίδιου με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, ώστε να επιβληθούν αντίστοιχες κυρώσεις και στην ΑΕΚ που θα επιβάλλουν ακόμη πιο λιτή οικονομική πολιτική.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.