Σαρακοστή κοντή γιορτή
Mainly clear
20°C
 

Με 3.000 οπαδούς θα ταξιδέψει στο Eurogroup της Μάλτας η Ελλάδα

258271c201753c52faa175355de95079_xlΈναν απρόσμενο σύμμαχο θα έχει η χώρα μας στο άτυπο Eurogroup το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στην Μάλτα.

Συγκεκριμένα, μαζί με την ελληνική αποστολή, αναμένεται να ταξιδέψουν και 3.000 οπαδοί από το σύλλογο των «Πελαργών», οι οποίοι και θα υποστηρίξουν με τις φωνές και το τραγούδι της την προσπάθεια του Ευκλείδη Τσακαλώτου να φτάσει επιτέλους σε συμφωνία με τους θεσμούς ώστε να κλείσει η πολυπόθητη αξιολόγηση.

«Με τον κόσμο στις εξέδρες θα είναι αλλιώς. Θα πάμε με άλλη ψυχολογία στις διαπραγματεύσεις γνωρίζοντας πως έχουμε τους οπαδούς μας μαζί για να μας εμψυχώσουν. Μακάρι να τα καταφέρουμε και να αφιερώσουμε την ιστορική συμφωνία σε αυτούς», σχολίασε χαρακτηριστικά μέλος της ελληνικής αποστολής.

Οι 3.000 φίλοι της χώρας μας αναμένεται να ταξιδέψουν στην Βαλέτα με πούλμαν, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αφού τους ευχαρίστησε, τους παρακάλεσε να αποφύγουν τα επεισόδια για να μην τιμωρηθεί η χώρα μας κι αναγκαστεί να δώσει το επόμενο Eurogroup κεκλεισμένων των θυρών.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.