Νυχτώνει σε λίγο
Overcast
18°C
 

Γιατρεύτηκε από τα αρθριτικά του, άνδρας που ήρθε σε επαφή με τα δάκρυα του Ρότζερ Φέντερερ

491f4c5e9fd353ffdadde9c3deff1b87Ένα σύγχρονο θαύμα φαίνεται πως βίωσαν όσοι παρακολούθησαν χθες από κοντά τον Ρότζερ Φέντερερ να κατακτά το εικοστό grand slam της καριέρας του.

Ο Ελβετός τενίστας, κέρδισε στον τελικό του Αυστραλιανού όπεν τον Μάριν Τσίλιτς, ξεσπώντας στη συνέχεια σε κλάματα κατά τη διάρκεια της απονομής. Αρκετή ώρα μετά την λήξη του μεγάλου αγώνα, ο 64χρονος καθαριστής Άντριου Ντόναλντσον, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να τον σκουπίσει. Σε ένα σημείο του τερέν, είχαν μείνει υπολείμματα από τα δάκρυα του 36χρονου και τότε ήταν που ξεκίνησαν τα ασυνήθιστα φαινόμενα.

«Είδα από μακριά κάτι να εξέχει. Πλησιάζοντας, διαπίστωσα ότι στο σημείο που είχαν πέσει τα δάκρυα του Φέντερερ, είχε φυτρώσει μια μικρή αμυγδαλιά. Πολύ προσεκτικά, την πήρα μαζί μου για να την φυτέψω κάπου αλλού, και τότε ήταν που ήρθε σε επαφή με τα δάκρυά του. Πλέον, δεν ταλαιπωρούμαι από αρθρίτιδα, έχω και πάλι φυσική στύση και μου έφυγε η πρεσβυωπία», εξομολογείται εμφανώς συγκλονισμένος ο Άντριου.

Τέλος, ο ίδιος ο τενίστας, δεν επιβεβαίωσε τη φήμη πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμη ένα χρόνο, πριν αναληφθεί στη συνέχεια στους ουρανούς.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.