Γρήγορα φαίνεται να ξεπέρασε τον εκνευρισμό του για την χαμηλή προσέλευση φιλάθλων στον πρώτο τελικό με αντίπαλο τον Προμηθέα Πατρών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟ, αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση, δίνοντας μέσω του προφίλ του στο Instagram δωρεάν εισιτήρια στους πρώτους 10.000 που θα αφήσουν σχόλιο σε σχετικό ποστ που θα ανεβάσει, με την προϋπόθεση οι χρήστες αυτοί να τον ακολουθούν και να προσθέσουν το 7000 στο username τους.
Μάλιστα, ο κ. Γιαννακόπουλος δεσμεύτηκε πως σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου, θα διοργανώσει φιέστα στο γειτονικό ποδοσφαιρικό στάδιο, με υποχρεωτική παρουσία όλων των υπαλλήλων του, οι οποίοι θα πρέπει να πανηγυρίζουν με ζήλο και ενθουσιασμό.
Το «Κουλούρι» παρακολουθεί με ενδιαφέρον το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Αφού η διασπορά είναι ελεγχόμενη μέσα στο πλοίο, ας μείνουν εκεί για πάντα και να προχωρήσουμε τις ζωές μας, έχουμε τόσα που μας απασχολούν. Αν πλησιάσει το πλοίο στη χώρα μας, πρώτος εγώ θα το διώξω.