Τζιτζίκια
Sunny
35°C
 

Έκανε τελικά κατά λάθος το εμβόλιο ο Δ. Γιαννακόπουλος, έχει ήδη αλλοιωθεί το DNA του

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις γύρω από την εμβολιαστική πορεία του προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος παρατηρεί ήδη μεταβολές στο DNA του αφότου εμβολιάστηκε κατά λάθος πριν τρεις εβδομάδες.

Όπως όλα δείχνουν επρόκειτο για ατύχημα, μια μέρα που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟ περιεργαζόταν ένα φιαλίδιο mRNA εμβολίου στο γραφείο του. Σε μια στιγμή απροσεξίας κάποιου από τους συνεργάτες του, μια δόση του εμβολίου έπεσε μέσα στο κοκτέιλ καφεΐνης και νικοτίνης που ο κ. Γιαννακόπουλος λαμβάνει σε ενέσιμη μορφή ούτως ή άλλως κάθε πρωί.

Τρεις εβδομάδες μετά οι επιπτώσεις είναι ήδη ορατές, καθώς ο επιχειρηματίας πλέον ατμίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς νικοτίνη, τρώει κατά κύριο λόγο βιολογικά λαχανικά βρασμένα στον ατμό και κοιμάται στις 10.30 το βράδυ, ενώ και οι μουσικές του προτιμήσεις έχουν μετακινηθεί από την dark psytrance προς την ambient minimal techno.

Το τελευταίο είναι και αυτό που ανησυχεί περισσότερο τους ειδικούς, οι οποίοι εμφανίζονται μάλλον απαισιόδοξοι σχετικά με το αν η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, αν και διευκρινίζουν ότι ίσως κάτι τέτοιο να είναι τελικά προς το καλύτερο.

Τέλος, από την πλευρά του ο Δ. Γιαννακόπουλος από τότε που κατάλαβε τι έχει συμβεί διακατέχεται από αλλεπάλληλες εκρήξεις οργής, οι οποίες όμως πλέον φεύγουν πολύ γρήγορα, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, γεγονός που τον εξοργίζει ακόμα περισσότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.