Ιουλιανά
Clear sky
33°C
 

Απελπισμένες προσπάθειες να προφέρει στα αγγλικά τη λέξη «υπομονή» κάνει τις τελευταίες ώρες ο Π. Γιαννάκης

giannakis_popovichΕντατικές πρόβες μπροστά στον καθρέφτη του πραγματοποιεί τις τελευταίες ώρες ο Παναγιώτης Γιαννάκης, προκειμένου να καταφέρει να προφέρει σωστά τη λέξη υπομονή στα αγγλικά.

Ο 56χρονος προπονητής βρίσκεται εδώ και κάποιες ημέρες τις Η.Π.Α. σε μια προσπάθεια να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιο πάγκο ομάδας του ΝΒΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Δράκος» βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με σύλλογο του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου και επιθυμεί από τα πρώτα δευτερόλεπτα του νέου του εγχειρήματος να μεταφέρει τη φιλοσοφία του προς τους παίκτες.

Έτσι, ο θρυλικός βετεράνος καταβάλλει συγκινητικές προσπάθειες ώστε να μπορέσει να αρθρώσει σωστά και κατανοητά τη λέξη υπομονή στα αγγλικά (σ.σ. patience πρ. πέισενς), χωρίς όμως ακόμη να τα έχει καταφέρει. «Ο Παναγιώτης δεν είναι μακριά από το στόχο του. Για πολλές ώρες τον μπέρδευε η λέξη patient, ωστόσο σιγά-σιγά καταλαβαίνει τη διαφορά. Αφού κατόρθωσε να το μάθει στα γαλλικά και τα κινέζικα, δεν νομίζω να κολλήσει στα αγγλικά», σημειώνει στο «Κουλούρι» στενός συνεργάτης του Π. Γιαννάκη.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον «Δράκο», ο οποίος δεν αρνήθηκε να σχολιάσει «Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρω. Θέλει απλά υπομονή, ή όπως λένε οι Αμερικάνοι, πέιστεντ»


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.