Ιουλιανά
Clear sky
35°C
 

Στις ειδικές δυνάμεις θα υπηρετήσει ο Τόμας Γουόκαπ, μετά την ελληνοποίησή του

Έλληνας έγινε ο Τόμας Γουόκαπ, όπως αποκαλύφθηκε χθες, σε μια είδηση που επιβεβαίωσε τις φήμες αρκετών μηνών.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, είχε ζητήσει εδώ και αρκετό καιρό να λάβει την ελληνική υπηκοότητα, με την ΕΟΚ να εισηγείται θετικά και την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου να υπογράφει το αίτημα του παίκτη. Πλέον, ανοίγει ο δρόμος για τη χρησιμοποίησή του στην Εθνική, ωστόσο πριν από αυτό και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, ο αθλητής θα υπηρετήσει τη θητεία του στον ελληνικό στρατό.

Μάλιστα, υψηλά ιστάμενοι στο Πεντάγωνο, αφού παρακολούθησαν τις σπάνιες αμυντικές αρετές, το πάθος και τον ζήλο του Γουόκαπ, ζήτησαν ήδη ο Αμερικανός να φορέσει τον πράσινο μπερέ των ειδικών δυνάμεων. Ο ίδιος ο παίκτης ήταν αρχικά διστακτικός λόγω του χρώματος του μπερέ και της σύνδεσης με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο εν τέλει πείστηκε και φαίνεται ότι θα προσφέρει σημαντικά στο επίλεκτο σώμα.

Εμείς προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον ίδιο, ωστόσο εκείνη τη στιγμή έβλεπε βίντεο με οπλασκήσεις και ζήτησε να τον καλέσουμε αργότερα. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.