Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες
Mostly cloudy
16°C
 

Παραγωγός του Εν Λευκώ παθαίνει νευρικό κλονισμό, παίζει αυθεντική εκτέλεση τραγουδιού

psychotic_djΣε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ραδιοφωνικός παραγωγός του «Εν Λευκώ 87,7» ο οποίος την περασμένη Τρίτη υπέστη κρίση πανικού όσο ήταν «στον αέρα» και έπαιξε αυθεντική εκτέλεση τραγουδιού.

Ήταν το κλείσιμο της δίωρης καθημερινής εκπομπής του έμπειρου παραγωγού όταν –προς γενική έκπληξη και μετά από ένα βραχύ αλλά έντονο ψυχωτικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του οποίου έψαχνε απεγνωσμένα την «καλή πλευρά του ραδιοφώνου»– αποχαιρέτησε το κοινό του με την αυθεντική εκτέλεση του τραγουδιού Hurt, από το αμερικανικό συγκρότημα Nine Inch Nails.

Στη συνέχεια, ευρισκόμενος σε κρίση πανικού, ο 38χρονος έσβησε το τσιγάρο του στην οθόνη του υπολογιστή, έσπασε την καρέκλα και το διακοσμητικό τρομπόνι που υπήρχε στο στούντιο και έφυγε τρέχοντας από τον σταθμό, ουρλιάζοντας και βρίζοντας όποιον συναντούσε. Από το βράδυ εκείνης της ημέρας μέχρι και σήμερα, βρίσκεται κλεισμένος στο υπόγειο του πατρικού του σπιτιού, δεν δέχεται να μιλήσει σε κανέναν και κατά πάσα πιθανότητα έχει κυλήσει στα ναρκωτικά.

«Πρέπει να ήταν πολύ ταραγμένος για να επιλέξει την αυθεντική εκτέλεση του Hurt, όταν υπάρχει η διασκευή του από Johnny Cash και μάλιστα μιξαρισμένη από Federweiss & Lennart. Τον τελευταίο καιρό φαινόταν ότι δεν είναι καλά, δεν ήθελε να μιλήσει για τα πάρτυ του σταθμού και έλεγε συνέχεια ότι ψάχνει την καλή πλευρά του ραδιοφώνου» δήλωσε στενή του φίλη και συνεργάτης.

Ο 38χρονος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους ραδιοφωνικούς κύκλους και η ξαφνική κατάρρευσή του έχει προκαλέσει σοκ, με δεκάδες συναδέλφους του να εκφράζουν την συμπαράσταση τους στον ραδιοφωνικό «αέρα» και στα κοινωνικά δίκτυα.

Συνάδελφοί του, οι οποίοι έχουν μαζευτεί έξω από την πόρτα του υπογείου και προσπαθούν να τον πείσουν να βγει, σημείωσαν: «Δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές στον σταθμό και ήταν πάντα πρότυπο επαγγελματία. Έπαιζε συνεχώς διασκευές και μιξάκια, ανακάλυπτε νέα mashup σε χρόνο-ρεκόρ και μπορούσε να δέσει Marvin Gaye με διαφήμιση του Jumbo. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν η ψυχή στο πνευματικό project που είναι αυτός ο σταθμός. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από αυτό που έγινε. Καπετάνιε, γύρνα πίσω.»

Στην υπόθεση έχει επιστρατευτεί για να βοηθήσει και η αστυνομία, η οποία αναζητεί κάποια σύνδεση ανάμεσα στο ψυχωτικό επεισόδιο και τους στίχους του Hurt. Παράλληλα όμως, τα στελέχη της αφήνουν ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο σχετικά με την τύχη του 38χρονου παραγωγού ενώ τονίζουν ότι πραγματικά δεν είναι δουλειά τους να βρίσκονται εκεί -- αντίθετα για την περίπτωση θα ήταν πιο ενδεδειγμένη μια ομάδα ψυχιάτρων.

Από την πλευρά του, το «Κουλούρι» εύχεται η ιστορία να έχει αίσιο τέλος και ο γνωστός μουσικός παραγωγός να βρει τον δρόμο για να επιστρέψει στην καλή πλευρά του ραδιοφώνου.