2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
13°C
 

Τσακώθηκε ήδη με τον Χριστό ο Τζίμης Πανούσης, του απαγορεύτηκε να λέει το όνομά του

panΜε το «αριστερό» και αρκετές εντάσεις ξεκίνησε η παραμονή του Τζίμη Πανούση στον Παράδεισο, με τον δημοφιλή καλλιτέχνη να μην μπορεί να πιστέψει ότι επιλέχθηκε για τον κήπο της Εδέμ.

«Αρχικά κοιτούσε δεξιά κι αριστερά όλο έκπληξη, δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί βρίσκεται εδώ. Έψαχνε τον σατανά, φώναζε, ρωτούσε γιατί δεν έχει παντού κάγκελα, σκάρωσε μέχρι και μερικά στιχάκια με τα οποία σατίριζε τον Εωσφόρο. Ξαφνικά όμως, συνειδητοποίησε ότι είναι στον Παράδεισο και μάλιστα γνώρισε και τον Ιησού», περιγράφει χαρακτηριστικά ένα χερουβείμ και συνεχίζει:

«Η γνωριμία τους ήταν επεισοδιακή. Αρχικά θέλησε να μάθει επίμονα πότε θα ανέβει κι ο Νταλάρας και στη συνέχεια ξεκίνησε να κάνει σοκαριστικά αστεία στον υιό του Θεού, λέγοντάς του ότι τον αγαπάει, πριν συνεχίσει να τον βρίζει. Ο Χριστός ενοχλήθηκε, ήδη μάλιστα τον τιμώρησε και κάθε φορά που λέει το όνομά του θα πέφτει πάνω του ένας κεραυνός»,

Πάντως, πηγές από τον Παράδεισο αναφέρουν πως η θέση του Τζίμη Πανούση είναι ασφαλής, αφού ο Θεός προσωπικά γουστάρει το χιούμορ και τον χαρακτήρα του καλλιτέχνη, με τον ίδιο τον Πανούση να σχολιάζει πως «Είναι καλός τύπος ο γκριζομάλλης. Του αρέσει στα κρυφά κι ο Μητροπάνος, έχω δει πως τον ακούει κάθε φορά που τραγουδάει εδώ πιο δίπλα».

Το «Κουλούρι» θα συνεχίσει να παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.