Πάει κι αυτό
Clear sky
22°C
 

Προς ψήφιση το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοάγγελων χερουβείμ και σεραφείμ στον Παράδεισο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η νομοθετική πρωτοβουλία της κυβερνητικής παράταξης υπό τον Ιησού Χριστό στον Παράδεισο, η οποία προβλέπει την επέκταση του δικαιώματος γάμου και για τα ομοάγγελα ζευγάρια χερουβείμ και σεραφείμ, δηλαδή τα ζευγάρια που χερουβείμ με χερουβείμ ή σεραφείμ με σεραφείμ.

Μάλιστα το νομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση από τα τάγματα των αγγέλων μέχρι και εντός της τρέχουσας εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης, παρακάμπτοντας τις αντιδράσεις μέρους της κυβερνητικής πλειοψηφίας του Παραδείσου. Εκείνοι, διαμαρτύρονται πως η θεσμοθέτηση του γάμου ομοάγγελων πλασμάτων αποτελεί παρά φύση ένωση και αντιβαίνει στη βούληση του Θεού, που από αρχαιοτάτων χρόνων επιθυμούσε τα σεραφείμ να νυμφεύονται με σεραφείμ και τα χερουβείμ με χερουβείμ.

Επικεφαλής των ενδοκυβερνητικών «ανταρτών» εμφανίζεται ο Μωυσής, πιο σκληρός στις απόψεις του διαχρονικά, ενώ από κοντά βρίσκεται ο Ιωάννης ο Βαπτιστής που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα επιθυμεί να παίξει ρόλο «ρυθμιστή» των εξελίξεων. Οι διαφωνούντες έχουν μάλιστα προειδοποιήσει τον Ιησού Χριστό να μην διανοηθεί να θεσμοθετήσει την τεκνοθέτηση από ζευγάρια ομοάγγελων ασωμάτων, θέμα ωστόσο που δεν τίθεται στην πράξη καθώς τα χερουβείμ, τα σεραφείμ και τα λοιπά αγγελικά πνεύματα είναι άφυλα και δεν μπορούν να τεκνοθετήσουν ούτως ή άλλως.

Αφού κατατεθεί, το νομοσχέδιο αναμένεται να περάσει άνετα καθώς ο Ιησούς Χριστός μπορεί να υπολογίζει και στις ψήφους της προοδευτικής αντιπολίτευσης υπό το Άγιο Πνεύμα που έχει δηλώσει ότι θα το υπερψηφίσει.

Από την πλευρά του, ο Θεός δεν έχει τοποθετηθεί για το ζήτημα ούτε έχει σχολιάσει σχετικά με το κατά πόσο η βούληση του όταν δημιουργούσε τα τάγματα των αγγέλων συμπεριλάμβανε τον γάμο μεταξύ τους. Αναλυτές εκτιμούν πως δεν πρόκειται και να το πράξει, μιας και εδώ και χιλιετίες έχει αποσυρθεί έχει αποσυρθεί από τα τεκταινόμενα στον Παράδεισο και βρίσκεται σε μια μακρά διανοητική αναζήτηση, κάνοντας χρήση ουσιών που επεκτείνουν την αντίληψη και τη συνειδητότητα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.